h....ç
Çocuğumu 15 şubat 2020 de göz kontrolüne götürdüm. Gözünde kayma yada bozukluktan şüphe ediyordum. Hiç birşey olmadığını söyleyip gönderdi. içim rahat etmedi sonra başka bir hekime randevu aldım 5 aralık 2020 ye çünkü gözündeki kayma gibi görüntü düzelmedi. O hekimde çocugun gözünde kayma olmadığını ama gözünün bozuk olduğu ondan dolayı gözünün öyle durduğu söyledi. Şimdi gözlük kullanıyor
se...k
Ben bu doktoru hangi sözlerle anlatsam gerçekten azdır.. eskiden Kartal Kızılay hastanesinde görev yapmaktaydı şimdi Gebze hastanesine geçmiş.. Bu kadar gözün herşeyini inceleyen, nazik, hastanın korkularını yada endişelerini anlayan, mesela gözüne damla damlatılsın şuanda bakalım, gözüne ışık tutup şunada bakayım diyen yaptığı her işlemi anlatan.. bir doktor görmedim.. gerçekten İşinin fazlasıyla hakkını veriyor.. Kartal’da hastası olarak onu öZlüyorum.. rutin olarak göz muayenesi olmak zorunda olduğum için sürekli Kartal’da doktor değiştirmek zorunda kalıyorum..
Muhittin Kılıç isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muhittin Kılıç, Göz Hastalıkları.
Muhittin Kılıç adresi nerede?Muhittin Kılıç adresini belirtmedi. Muhittin Kılıç yalnızca online danışmanlık hizmeti veriyor (internet üzerinden, uzaktan) veya Muhittin Kılıç adresinin tam olarak nerede olduğunu söylememeyi tercih etmiş olabilir.
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muhittin Kılıç isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muhittin Kılıç online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muhittin Kılıç isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muhittin Kılıç bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muhittin Kılıç ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muhittin Kılıç hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Muhittin Kılıç hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 3.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.