şu....
2 Kızımda (biri 2017 yılında, diğeri ise 2020 yılında) prematüre doğdu ve YDYB kaldılar en az 10 gün. Müjgan hanım ilgilendi ve hala kontrolleri için ona gidiyoruz. İlgili, empatik ve değer veren bir doktor.
.....
2013 senesinde oğlum dünyaya geldi evde durduktan bir süre sonra sürekli kusma ve kilo kaybi başladı bizi Gebze Medical park Hastanesi'ne sevk ettiler kuvezde kaldık orada ve doktor müjgan hanımla tanıştık elinden gelenin fazlasını yaptı çok güzel ilgilendi diğer doktorlar birşey yok demelerine rağmen o ısrarcı davranarak bir sorun var dedi ve evet oğlumun mide çıkışın da bu problem çıktı ameliyat oldu ve şuan sapa sağlam 6 yaşında ilk okula basliycak müjgan hanımdan Allah bin kere razı olsun mesleğini gerçekten severek yapan birisi tebrik ediyorum ve tekrar teşekkür ediyorum.
Müjgan Keskin Gökduman isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Müjgan Keskin Gökduman, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları.
Müjgan Keskin Gökduman adresi nerede?Müjgan Keskin Gökduman şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Çiftlik Mahallesi 4179. Sokak No:1 Gölcük
Adresine gitmek zorunda kalmadan Müjgan Keskin Gökduman isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Müjgan Keskin Gökduman online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Müjgan Keskin Gökduman isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Müjgan Keskin Gökduman bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Müjgan Keskin Gökduman ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Müjgan Keskin Gökduman hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Müjgan Keskin Gökduman hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocaeli Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İzmit Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla