Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi
Tümünü gösterHizmetler
Abdominal Ultrasonografi
Adrenalektomi
Alkali Diyet
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Anti-Mikrozomal Antikor(Anti-M)(Tiroid Peroksidaz Testi)
Büyüme Hormonu Testi
Gtt(Glukoz Tolerans Testi)
Hipertiroidide Radyoiyot (Atom) Tedavisi
Karaciğer Kan Testleri
Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi)
Subkütan Enjeksiyon
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Tiroid Kan Testleri
Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab
ha...a
8 yasindan beri hipoparatirodi tedavisi goruyorum yetiskin endokrin tedavisine basladigimdan beri devlet hastanesinde icime sinen bir doktor bulamadigim icin takibimi ozelde yaptiriyordum ta ki bugune kadar, bugun mumtaz hocayl tanistiktan sonra nasil mutlu oldugumu anlatamam dinlemesi yaklasimi hastaligimi defa kez anlatmak zorunda kalmayisim her haliyle isini severek yapan bi doktor oldugu okadar belli ki endokrin bolumu icin doktor arayisiniz varsa hic dusunmeyin
z.....
MÜMTAZ HOCAM PARATROİDİMİ KEŞFEDEN SABIRLA BENİMLE İLĞİLENEN HERŞEYİ DETAYLI ANLATIP SAKİNLEŞTİREN SİZ İYİKİ VARSINIZ HOCAM.HERŞEY İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
m....o
Eşimin gebelik dönemindeki şeker ve guatır takibi için gittik. Allah razı olsun çok ilgiliydi ve herkese aynı şekilde yardımcı olmaya çalışıyordu gördüğüm iyi doktorlardan biridir kendisi
ru...t
Mümtaz hocamı,Endokrinoloji dalında rahatsızlığı olan herkese tavsiye ederim.gerek hastasına yaklaşımı açısından,gerekse mesleği açısından tecrübeli,bilgili, mütevazi güleryüzlü mükemmel bir doktor başarılarının devamını dilerim.
ha...e
Mükemmel ötesi bir hekim.Gerçekten en iyi hekim.O yoğunluğunda bile hastalarının sıkıntılarıyla tek tek ilgilenen,psikolojik destek bile veren,bu kadar titiz,güven veren bir hekim.Mümtaz Hoca heykeli dikilesi bir insan.Ne mutlu ülkemizden böyle değerler çıkmış,kıymetini bilelim.Eminim her hastası Mümtaz Hoca'yı ailesinden biri gibi görüyordur.Dünyanın en iyi hekimi Mümtaz Takır.
gu...n
uzun zamandır tanıdığım işinin gerçekten uzmanı olan ve hastası ile iyi bir iletişim sağlıyabilen tükenmek bilmeyen sabrı olan vede geçek doktor ruhu taşıyan bir insan kendisine sonsuz minnet borçluyum gürşen gören
em...z
iki yıldır tanıyorum.Fakat bir doktor bu kadar mı mükemmel olur.Aslında özveri isteyen bir meslek doktorluk hepsi böyle olmalı belki . hastasına çok sıcak ve içten davranıyor hiç bir şeyi mesele yapmıyor hemen hallediliyor her sorun. dilerim biz de onu üzmüyoruzdur.Kilo verip çok çok sağlıklı ve uzun bir yaşam sürmesini diliyorum
gu...n
tanıdığımdan çok mumnun olduğum bir doktor. kibiri olmayan hastası ile çok iyi iletişim kuran hasta yakınlarına her türlü açıklamayı yapabilen tedavi sonrası hastasını unutmayan yinede yardımını ve ilgisini esirgemeyen bir kişi.başarılarının devamını temenni eder bir gün prof olduğunuda duymayı benim vede benim gibi düşünen herkese dilierim.saygılar
tu...u
Doktor bey beni 5 sene önce zehirli guatırdan kurtardı şuan çok iyiyim Allah razı olsun kendisinden ısrarla tavsıye ederim güvenilecek bir doktordur kendisi.
nü...r
Uzun süredir şeker hastalığı olan annemin Mümtaz hocanın tavsiyeleri sonrası uygulanan tedavinin neticelerini alınca tanışmamıza vesile olan Dr Orhan Çaşkurlu ya ve mümtaz hocaya teşekkür ederim.İyi ki varsın hocam sağol
Mümtaz Takır isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mümtaz Takır, Endokrinoloji Ve Metabolizma Hastalıkları. Size Mümtaz Takır tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Karaciğer Kan Testleri, Tam Idrar Tahlili(Tit), Ogtt (Oral Glukoz Tolerans Testi), Abdominal Ultrasonografi, Büyüme Hormonu Testi, Tpo(Tiroid Peroksidaz Testi) Tpoab, Enjeksiyon Iv, Diabetes Mellitusta Insülin Tedavisi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Adrenalektomi.
Mümtaz Takır adresi nerede?Mümtaz Takır şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Doktor Erkin Caddesi Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mümtaz Takır isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mümtaz Takır online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mümtaz Takır isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mümtaz Takır bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mümtaz Takır ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mümtaz Takır hakkında ne düşünüyor?Toplam 22 hasta / danışan, Mümtaz Takır hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Maltepe Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Gebze Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Beylikdüzü Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Sarıyer Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Daha fazla (11)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla
Kadıköy bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Endokrinolog Ve Metabolizma Hastalıkla