is...z
26.05.2016 cuma günü Pendik istasyon hastanesinde sol dizimden menüsks ameliyatı oldum rabbim kendisinden sonsuz razı olsun müthiş bir ameliyat oldu ağrısız sızısız şitdetle tavsiye ediyorum
fu...z
Mükemmel bi doktor geçen hafta annemi amaliyat etdi biz çok memlun kaldik hastalarinla çok iyi ilgileniyor hocamiza teşekkürler
mi...r
şimdiye kadar tanıdığım doktorların içinde en iyisi.çok ilgili samimi ve sevecen.çok memnun kaldım.keşke diğer doktorlar da hakan bey gibi olsa.umarım maltepe hastanesinde devamlı görev yapar.ortepedi konusunda hep hakan hocaya gideceğim..teşekkürler doktor hakan..
elem memişoğlu
mi...r
Kesinlikle konuşan; ne-nedir anlatan, baştan savma cevap vermeyen bir doktor. Tesadüfen hastası oldum ama iyi ki oldum diyorum :) N.Yeşim
mi...r
çok ilgili hastasını dinleyen ve çözüm odaklı. güven verici bir doktor. devlet hastanesi olarak hastalarına ilgileri çok hoşuma gitti.
Murat Hakan Hüner isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Hakan Hüner, Ortopedi Ve Travmatoloji.
Murat Hakan Hüner adresi nerede?Murat Hakan Hüner şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dr.Orhan Maltepe Cad.No:17 Pendik
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Hakan Hüner isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Hakan Hüner online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Hakan Hüner isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Hakan Hüner bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Hakan Hüner ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Hakan Hüner hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Murat Hakan Hüner hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kocaeli Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bakırköy Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Bağcılar Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Kartal Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Daha fazla (13)Pendik bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Pendik bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları