se...n
Öncelikle göz rahatsızlığı ile size gelen hastalarınızı azarlamamanızı;hasta haklarımızı bildiğimiz halde ses çıkartmıyoruz.Çünkü Bankamız Yapıkredinin itibarına gölge düşsün istemiyorum.Okuma gözlüğü için müracaatımda bana yakışıksız sözler sarfettiniz.Üstelik yakın gözlüğü sürem dolup,geçtiği halde benden uzak gözlüğümü getirmemi istemenizi de anlayabilmiş değilim.Dışarıdan başka doktora gidip,yakın gözlüğümü aldım.Şimdi bir emekli bankacı olarak yazdığımı ve okumam gerekenleri okumanın sayenizde buruk mutluluğunu yaşıyorum.Lütfen adaletli olun.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Murat İlhan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat İlhan, Göz Hastalıkları.
Murat İlhan adresi nerede?Murat İlhan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mecidiyeköy Mahallesi Aytekin Kotil Caddesi No:25 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat İlhan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat İlhan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat İlhan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat İlhan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat İlhan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat İlhan hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Murat İlhan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 1.5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.