Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29, Çankaya
i̇...l
Hocamızın emeklerine sağlık nevşehirden geldik 27 yaşındaki kızımın pankreasında 2 yıldır 8 cm kadar büyüyen kiş vardı sanciları gittikçe arttı ve çok zaman pankratit ataklar geçiriyordu.hocamız çok zor bir yerde olan yere başarılı bir işlemle erjp yöntemiyle stent taktı böyle hocalarımızın şifa veren ellerine şağlık kızımızın çektigi sıkıntıların kurtulmasına vesile olduğu için kendisine çok teşekkür ederim
mu...r
SELAMÜN ALEYKÜM HOCAM KOLAY GELSİN BEN TAKRİBEN 1,5 AY ÖNCE SİZE MUAYENE OLDUM .YEMEK BORUSUNA ÇOK ASİT KAÇMIŞ VE YARA OLMUŞ DEMİŞTİNİZ ENDOSKOPİ YAPTINIZ RENNİ DOU İLE RANEKS VERDİNİZ BEN RAHATLADIM SAĞOLUN AMA KONTROLE GEL DEMEDİNİZ GELMEM GEREKİRMİ HANGİ GÜNLER MUAYENENİZ VAR LÜTFEN BİLGİLENDİRİLİRSEM SEVİNİRİM.AYRICA HASTANENİN EMEKLİSİYİM.TEŞEKKÜRLER İYİ ÇALIŞMALAR
al...i
Murat bey görevini layıkı ile yapmak isteyen birisi ancak malum hastahanelerimizin durumu yani hasta sayısının çok fazla olması hastaya yeterli zaman ayıramamasına yol açıyor,ama bu zaman darlığına rağmen verdiği ilaçları kullanıyorum bakalım 10 gün sonra gelmemi söyledi hastalar arasından yüzerek ulaşabilirsem netice alacağım,sonuç olarak iyi bir doktor çalışma şartları çok ağır allah kolaylık versin
Murat Kekilli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Kekilli, Gastroenteroloji.
Murat Kekilli adresi nerede?Murat Kekilli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Emniyet Mah. Mevlana Blv (Konya Yolu) No:29 Çankaya
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Kekilli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Kekilli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Kekilli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Kekilli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Kekilli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Kekilli hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Kekilli hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Çankaya bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Merkez Bankası Mensupları kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Türk Telekom Sağlık Ve Sosyal Yardım Vakfı kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Türkiye Halk Bankası A.Ş. Emekli Sandığı Vakfı kabul eden Gastroenterologlar
Çankaya bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Gastroenterologlar