Abdominoplasti
Genital Estetik
Göz Kapağı Estetiği
Göz Kapağı Germe
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Göz Çevresi Estetiği (Oküloplasti)
Göğüs Kası Protezi
Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme)
Kalıcı Makyaj
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Post-Bariatrik Cerrahi
PRP
PRP Saç Tedavisi
Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi
Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme)
Rinoplasti
Vücut Şekillendirme
Yağ Enjeksiyonları
Yüz Gerdirme
a....c
2021 yılında egrilik sebebiyle kendisine ameliyat oldum ameliyat sonrası burnumda haala egrilik oldugunu söyledim ve masajla düzelecegini söyledi ama düzelmedi deprem sebebiyle şehir degiştirdim ve gittikce psikolojik olarak burnumdan rahatsız oldum saga egri orta hat içe gidiyor ve sol burun kanadında çökme var burun kanatları fazla cansız ğğ
ht...c
Kesinlikle tavsiye edeceğim doktor bugün 15 gün oldu ameliyat olalı çok şiş ve ödemim olmasına rağmen burnumdan çok memnunum Murat hocaya çok tşk ederim tam istediğim hayalimdeki burnuma kavuştum
r....k
Bugün annem göğüs amaliyatı oldu cok basarılı bır amaliyat gecırdı amaliyattan 4 saat sonra kendi basına yurudu ellerini havaya kaldırdı daha önce kendisini tanıyordum sonsuz bır guvenım varsı simdi aynı seyleri annemden duymak beni sevindirdi sayın Murat hocam ellerinize saglık sonsuz teşekkürler
fa...t
Ben 17 aralık günü burun estetiği ameliyatı oldum hiç ağrım sızım olmadı çok çok iyi bir doktor burnumun şeklini o kadar güzel yaptıki tam istediğim gibi bir burun oldu. ilgisi alakası çok iyiydi her soruma özveri ile cevap verdi ne zaman istersek iletişim kurabildik gerek watsapp üzerinden gerekse sesli arama üzerinden iletişim kurabildik işini çok çok iyi yapıyor tekrar tekrar teşekkür ediyorum hiç korkmadan tereddüt etmeden gidebilirsiniz devlet hastanesi olmasına rağmen çok iyiydi .
m....ç
Öncelikle ben Murat beye 2.5 ay önce burun ameliyatı oldum. Gerçekten ameliyattan sonra ki süreçte ağrı sızı hiç olmadı. Ve şu an hala şişlik ve ödemlerin olmasına rağmen o kadar doğal o kadar güzel bir burun oldu ki. İyi ki de olmuşum dedim
m....d
burnumda kırılma sonucu oluşan eğrilikten dolayı doktora gittim burnumda gerçekten aşırı eğrilik vardı doktorum ameliyat ile düzeltebileceğini söyledi ve ameliyat oldum hiç ağrı sızı olmadı 1 hafta içerisinde toparlandım şuan 2 ay oluyor ameliyat olalı ve çok memnunum doktorum güler yüzlü ilgili ve gerçekten işinde başarılı kendisine çok teşekkür ediyorum.
Harika bir doktor ve insan. burnumdaki şekil dahil bir çok problemi bir ameliyatta giderdi ve iki sene öncesinde olduğum ameliyatın hasarlarını giderdi. muayenede yapacağı şeyleri anlattı ve hepsini gerçekleştirdi. popüler olmamasına bakmayın, reklamı sevmeyen işinin ehli bir doktor.
bi...e
21.11.2018 Tarihide yani dün meme germe karın germe ve liposakşın yaptı ortalam 4 saat süren bir operasyon geçirdim. Ağrılarım olur diye çok korkuyordum ama hiç ağrı sızı hissetmedim kendi başıma rahat bir şekilde yürüyebiliyorum. Bence bu doktorun başarısı diye düşünüyorum. Buradan kendisine çok teşekkür ederim. Sayğılarımla Murat Keret harikasınız.
ni...1
Merhaba 2018 2 mart tta burun ve göğüs operasyonu geçirdim.cok sıkıntılı ve panik bi hasta olmama rağmen inanilmaz guzel sonuclar aldim.1 hafta gibi süre içinde hemen ayağa kalkıp işime döndüm.sık sık arayıp mesaj atmama rağmen hiç cevapsız bırakmadı.yuzumde sadece 1 günlük bir morarma oldu.en önemlisi çok ilgili sevgiyle sabırla yaklisiyo.sicakligi size sonsuz güven veriyor.bence o herşeyden önce ıyi bi insan ve muhteşem bir hekim.gaziantep nihal
ce...u
ben elazıgdan cemil şahinoglu. murat bey 2007 yılında elazıg devlet hastanesındeyken yüksek gerilim çapması sonucunda yanan elllerım ve kolarımda derin yanıkların tedavisinı ve estetıgın i yapan hocam murat kerek beye sonsuz tşk edrım
Murat Keret isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Keret, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Murat Keret tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Göz Kapağı Estetiği, Kalıcı Makyaj, Endoskopik Estetik Cerrahi, Meme Küçültme, Redüksiyon Mammoplasti (Meme Küçültme), Esd (Sedimantasyon), Fue Yöntemiyle Saç Ekimi, Laserasyon Onarımı, Mikrodermabrazyon, Güçlendirme Mamoplasti(Meme Büyütme).
Murat Keret adresi nerede?Murat Keret şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pirsultan Mahallesi Çetin Emeç Caddesi Şehitkamil
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Keret isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Keret online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Keret isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Keret bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Keret ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Keret hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Murat Keret hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şehitkamil bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Katılım Emeklilik Ve Hayat kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde NN Hayat Ve Emeklilik kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Magdeburger Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Quick Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Hepiyi Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Aveon Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Türkiye İş Bankası Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
Şehitkamil bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra