Herhangi bir hizmet eklenmemiş

6 AYDIR AKCİĞER KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM VE ÇOK İYİ SONUÇLAR ALDIM.DOKTORUMUN SAYESİNE İNANIYORUM Kİ BU HASTALIKTAN TAMAMEN KURTULACAĞIM.TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM.

MURAT BEYİN HASTASININ KIZIYIM BU KADAR NEZİH VE İNSANIN PSİKOLOJİSİNDEN ANLAYAN BİR DOKTORGUN OLDUĞUNU GÖRMEK ÇOK MUTLU ETTİ BİZİ UZUN BİR SÜRECİMİZ VAR AMA BU KONUDA MURAT BEYİN YARDIMCI OLACAĞINA İNANIYORUZ

Z

babamın hastalığında bize her türlü desteği sağladığınız için mesleğinizi layığı ile yerine getirdiğiniz için şükranlarımızı sunarız ailemizden biri gibi oldunuz...

SÜPER BİR DOKTOR TEŞEKKUR EDERİM

Z

Dogru teşhisi ve dogru tedavisi sonucu hayatımı kurtaran DR.Murat Kıyık, bu uzun sürec içerisinde destegini ve ilgisini maksimum duzeyde heran bana hissettirdi.Özel hastanede bile görmediğimiz ilgiyi, anlayışı Yedikule Gogus Hastanesindeki tedavim suresinde kendisinden gördüm.Her sorunumuza verdiği anlayışlı cevaplar için bir kezde burdan teşekkür etmek istiyorum.Meslegini hakkıyla yapan doktorlarımızdan oldugunu dusunuyorum. Meslek hayatında başarılar diliyorum, tekrar teşekkürlerimi gonderiyorum.

SAYIN DOKTORUM'A Üstün bilgi ve becerisi,engin tecrübesi ile yakalanmış olduğum hastalığı,büyük bir titizlikle teşhis ederek tedavi eden,hastalığım süresince bana büyük bir özen gösteren,sağlığıma kavuşmam da önemli rol oynayan;dünyanın en iyi doktorları arasında yer alan doktoruma sonsuz şükranlarımı sunarım. (Tüm hastalara doktorumu memnuniyetle tavsiye ediyorum)

Profili düzenle veya yönet