Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Gözümde oluşan uveit nedeni ile kendisine başvurduğum murat bey hem alanında ki bilgi birikimi hemde şahsıma ve diğer hastalara olan özveri ile yaklaşımı saglik sistemimizdeki örnek hekimlerden biri olarak gerçekten arkasından hayır duasını almayı hak eden hekimimizdir.Allah sizin ve sizin gibi hekimlerin sayılarını arttirsin

I
Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Yaklaşık 3 yıldır takipli hastasıyım, gözümdeki üveit tanısı ve tedavisini çok yönlü olarak takip ediyor.Güleryüzlü ve her hastası ile birebir ilgilenen mükemmel bir hekim ellerinize emeğinize sağlık Murat hocam

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Gözümde oluşan üveit rahatsızlığı sebebiyle özel.bir hastanenin tedaviyi 10 günde sonuclandiramamasi, devamında benim eğitim ve araştırma hastanesine gitmemi soylemesiyle kartal eğitim ve araştırmada Dr murat Bey'e randevu aldım.
Doktor beyin her soruma cevap verişi, sonuca gidebilmek adına uyguladığı yöntemler, tetkik ve araştırmaları, hiç bir ayrıntıyı atlamaması, bunlar takdir edilecek konular.
Severek bu mesleği yaptığı o kadar belli ki , başarıları daim olsun
Genç yaşına rağmen göstermiş olduğu alaka için kendisine de teşekkürlerimi bir de buradan iletmek istedim.
Sevgi ve Saygılarimla

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Gözüme üveit tanısı koydular. Bir senedir gözümde tekrarlayan üveit atakları durmuyordu. Her atakta görme kaybım daha çok arttı. Dr. Murat beyin adını başka bir üveit hastasından duydum. Daha ilk muayeneden tanımın behçet olduğunu anladı. 2 senedir sayesinde tedavi altında, ataksız bir hayat sürüyorum. Genç yaşına rağmen bu konuda çok tecrübeli olduğu belli. Tüm hastalarıyla oldukça detaylı ilgileniyor. Allah razı olsun.

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Dr.Murat oklar bey’e 02/02/2022 de her iki göz kapağımda sarkmaya sebep olan deri fazlalığı(Blefaroplasti)ameliyatı oldum Murat hoca gayet ilgili,güler yüzlü,örnek bi doktor kendisine çok teşekkür ediyorum.

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Murat Beye tavsiye üzerine uzun uğraşlar sonucu randevu düşürebildim göz kapaklarımdan sıkıntı yaşıyordum. Beni ameliyat etti çok tatlı cana yakın sempatik bi doktorumuz samimiyeti ve detaylı açıklamalarıyla beni çok rahatlattı lokal anestezi ile ameliyat etti kendisine minnettarım ilgi alakası ve ameliyatta gösterdiği özeni ve şefkatiyle ameliyatım çok rahat geçti.. Doktorlarımız iyi ki var Allah eksikliklerini göstermesin

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Uzun yıllar yaşadığım üveit hastlığı sebebiyle ile bir çok hastaneye başvurdum. Bir çok kez muayene oldum. Uzun araştırmalar sonunucu Dr. Murat beyin ismini duydum. Muayene odasına girdiğim ilk dakikadan ilgisini eksik etmedi. Eski tahlillerimi eline alır almaz pars planit tanısı koydu ve tedavi başladı. Allah ondan razı olsun. Teşhisten sonra da sürekli kontrollerde hastalığın seyrini takip ediyor. Böyle bir hekime sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Elini üzerimizden hiç çekmedi, teşekkürler Murat hocam.

Konum: Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Diğer

Gözyaşı kanal tikanikligim sebebiyle Anadolu yakasında hastane hastane gezdim. Murat beyin adini duyup uzun ugraslar sonrasinda randevu dusurebildim. Kendisi genc yasina ragmen cok bilgili ve guleryuzlu bir doktor. Gecirdigim DSR ameliyati sonrasi sikayetlerim kalmadi. Gönül rahatligiyla

Dr. Murat çok anlayışlı, yardımsever ve çok bilgili bir doktor. Güleryüzlülüğüyle ve sabrıyla bize güzel açıklamalarda bulundu ve bizi çok rahatlattı. Tekrardan ona çok teşekkür ederiz.

I

göz kapağı düşüklüğüm vardı. Yapım gereği çok detaycıyımdır, her sorumu anlayabileceğim şekilde açıkladı tüm endişelerimi giderdi. Levator rezeksiyonu uyguladı. Yeni göz kapağımla çok mutluyum. Teşekküler Dr. Murat Oklar!

Profili düzenle veya yönet