tg...e
2 ameliyatımı da murat beyde oldum. Güler yüzlü sabırlı ve gerçekten çok içten 2.ameliyatımdada koşa koşa gittim size güveniyorum dedim. Korktuğumda beni yatıştırması ve teselli etmesi bir arkadaş gibi yaklaşımı beni çok memnun etti fissür ameliyatı beni çok korkutmuştu ama murat bey bana güven dedi ve dediği gibide oldu. Çok çok teşekkür ederim kendisine hiç düşünmeden kendinizi teslim edebileceğiniz nadide cerrahlardan birisidir.
sn...m
2008 yılında apandisit şüphesi ile acilde tanıştık birebir kendisi ultrasona geldi ve ertesi gün ameliyat oldum. Ameliyattan neredeyse hiç iz kalmadı, bu bir yana ilgi alaka ben böyle doktora hâlâ rastlamadım.. Ayağınıza taş değmesin hocam
tu...z
Hocama cok tesekkur ederim cok iyi bir cerrah cok memnunum allah razı olsun basarilar diliyorum islerinizde kolayliklar allah size ve ailenize saglik ve huzur versin
mo...a
çok mükemmel bir doktordur kendisi
Murat Pekel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Pekel, Genel Cerrahi.
Murat Pekel adresi nerede?Murat Pekel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnkılap Mahallesi Mehmet Akif Cad. No:101 İzmir
- Yunus Emre Mahallesi 4012. Sokak Çamlık Yolu No:53 Karabağlar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Pekel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Pekel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Murat Pekel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Pekel bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Pekel ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Pekel hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Murat Pekel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar
İzmir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar