Özel Avrasya Hospital Gaziosmanpaşa
Fevzi Çakmak Mahallesi Hekimsuyu Caddesi No:26/34 Küçükköy, Gaziosmanpaşa

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: başka bir yer Diğer

Merhaba
çocuğum neredeyse her ay ateşleniyordu.
Doktor Serdar bey çocuğumun muayenesinde her ay 6 adet antibiyotik verip bizi gönderiyordu.
Son kontrolünde eşim hocam kızım pafa sendromu olabilir mi dediğinde öyle hemen karar verilmez dedi ve bize 6 adet antibiyotik verip gönderdi.
Sonrasında başka bir doktor bir tane PCR testiye kızımızın pafa sendromunu bulduğunu ve bir iğneyle çözüm oldu.
Dr. serdar yaklaşık 1 yıl boyunca her ay 6 tane antibiyotik verip bizi gönderdi

1 yaşında bir çocuğa her ay 6 tane antibiyotik veridi.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

Bugün gittim yanına.Kızım biraz korkup muayene ettirmeyinceMuayene etmiyorum diyip bizi gönderdi.Kızım da doktora gitmeye ikna etmek benim için çok zor olmuştu halbuki.Okula göndermedim.İki saat ağladı bağırdı.En sonunda ikna etmiştim.Bu doktor bey de hastalara karşı bir ön yargı var.Yüzümüze gülüyor ama.Siz o samimiyeti alamıyorsunuz.Her an azarlanabilleceğiniz korkusuyla geriliyorsunuz.Hiç tavsiye etmem.

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

13 yıldır iki kızımında doktoru büyümelerine rağmen ilk başvurduğumuz mükemmel doktorumuz.Tahsilsiz analizsiz sadece gözle muayene ile tahlille ancak belli olabilecek birçok enfeksioynu bilen alanında en iyilerden...İyiki SERDAR Bey gibi bir doktorumuz var hala ve çok sanşlıyız herkese öneriyorum. t

Profili düzenle veya yönet