Adenoidektomi
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
İzmir Ekol Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
İzmir Ekol Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
İzmir Ekol Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
Yüze Yağ Enjeksiyonu
Çene Estetiği
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
c....n
Burnumda nefes almama engel olan bir yapı olduğundan ameliyat oldum.bir sene kadar tam acilmasada sonrasında rahat nefes alabildim.Ameliyattan sonra eğik olan burnumun düzelmiş olduğunda gördüm.yani estetikte uygulamış bence ve çok iyi olmuş.daha sonra kizimizinda geniz ameliyatını ona yaptırdık .kendisinden çok memnunuz iyiki var ..
ya...k
Eşim covid sempomtlari ile gitti fakat esime diğer hastanedeb yaptigi tetkiklere dayanarak faranjit oldugunu söyledi ve esimle birlikte ertesi gun pozitif covid
hastasi olarak karantinaya girdik
ha....
Murat hocaya burun estetiği için gittim. Burnumda 2 tane kırık ve egrilik vardı. Cuma gittim, çarşambaya ameliyata aldı. Çok memnun kaldım. Ameliyattan sonra ağrı vesızı olmadı. Güler yüzlü ve işinin ehli bir doktor. Aşırı tavsiye ediyorum.
ba...n
Septumumda yamukluk vardı gittiğimde aşırı basit bir ameliyat tampon bile takılmayacak dedi çok ilgili tavırları yoktu, yandan fotoğraf çekip sonraki ameliyat sonrası burnumun alacağı hali photoshoplayarak göstereceğini söyledi, yapmadı. Ameliyat sonrası tabi ki tampon takıldı üç gün sonra çıkarırken yine ilgisiz bir şekilde çıkardı bilgilendirmedi ve eve yolladı. Sonuç olarak burnum istediğim şekilde değil, bir taraftaki hava yolum hala eskisi gibi dar. Gitmeden önce 2 kere düşünün derim.
nu...n
Çok değerli UZMAN DR. MURAT UYGUR beye sonsuz teşekkür ederim,kendim ve ailem adına.ben nuran önalan,Almanyanin mannheim,ludwigshafen sehrinde yasayan bir gurbetciyim.Dogustan sol kulak rahatsizligim dan dolayi üc defa ameliyat oldum.kemik iltihabi orta kulak iltihabi, 55% isitme kayibim oldu ama sonuc alamadim. Bir zaman sonra saglikli olan sol kulak rahatsizligim basladi. Yaklasik 7 senedir tedavi oluyorum. Denge bozuklugu ,oldukca büyük kulak zar deligi , isitme kayibi , beyine yakin iltihab. Almanya da kendi doktorum 17.04.2015 tarihinde bana Ameliyat olmam gerektigini yalnizca Karlsruhe , Stuttgart , Thürbingen de yapilabilecegini , oldukca Riskli bir ameliyat olacagini vede garanti veremeyecegini söyledi.Bunun üzerine Piskolojim bozuldu. Ben daha önce internet üzerinden UZ.DR.MURAT UYGUR' u arastirmis bunun üzerine hemen telefon numarasini aldim ve aradim. Yurtdisin dan aradigimi ve sorunumun ne oldugunu anlatim.Sagolsunlar kendileri benimle hemen ilgilendiler , Türkiye ,ye Ekol Hastanesine davet eti. Ameliyatimi bizzat kendisinin yapacagini, ameliyatin da basarili olacagini söyledi. Kendisi telefon da oldukca motivasyonumu yükselti ve güven verdi . Ailece 21.04.2015 tarihi izmir e geldik, bizi cok güzel karsiladi cok ilgilendi ve 22.04.2015 tarihi cok güzel basarili bir ameliyat oldum . Ellerine emegine saglik.
Dr . beye ve hastane ekibine , bizi cok iyi agirladiklari icin cok ama cok tesekkür ederim.
Ben benim durumumda olan bütün hastalarin gercekden Dr. beyi tercih etmelerini isterim.
Size bir kez daha tesekkürler sevgili UZ.DR. MURAT UYGUR. beni aileme mutlu ve saglikli bir sekilde tekrar gönderdiginiz icin.
Saygilar , Sevgiler
Almanya dan, Nuran Önalan
ze...n
3 yaşındaki kızımda geniz eti büyümesi vardı ve tavsiye üzerine Murat beyden randevu aldık. Alınması gerektiğini söyledi ve 8 kasim tarihinde Ekol KBB hastanesinde operasyon gerçekleşti. Anestezi sebebi ile çok endişe ediyordum ancak şükürler olsun ki korktuğumuz gibi olmadı. Murat bey ve ekibi sayesinde artık kızım rahat nefes alabiliyor ve uykusu da bolunmuyor. Cok ilgili, beyfendi ve gercekten basarili bir doktor. Bir kez de buradan kendisine çok çok teşekkür ederim. Gözüm kapalı güvenebileceğim bir doktor. Başarılarının devamını dilerim..
br...5
Estetik , geniz eti ameliyatı vs onlarda iyidir olabilir,lafım yok. Lâkin ses teki nodülü olan biri olarak ben kendisinden hic memnun kalmadim. Cok ilgisiz tavirlari ve uslubu var. Üc kere gittim ,bastan savma davrandi ve bir cozum onerisi dahi sunmadı. Bilginize.
na...k
Nalan AKASLAN
Su an Ekol KBB hastanesinde görev yapmakta olan Opr. Dr. Murat UYGUR hayatımı değiştiren doktor oldu. Ona sadece doktor deyip geçmek büyük bir haksızlık olur. Isinde inanılmaz başarılı olan Murat UYGUR adını başarıyla değil mucizeyle anıyorum. O ameliyat yapmıyor o mucizeler yaratıyor. Yıllardır ertelediğim burun ameliyatını zaten murat Uygur adını duyduğumda olmaya karar verdim. İnsanlar bi doktoru anlatırken sanatı, mucizeyi ,bir insanın mükemmel ötesi karakterini gözleri dolarak anlatabilir mi. Söz konusu murat Uygur olunca evet ben de gözlerim dolu dolu size anlatacağım. Onunla karşılaştığınızda karşınızda guler yüzlü ve sizi anlayan gözlerle bakan birini buluyorsunuz ve size ne kadar probleminiz varsa söylüyor burnunda tam olarak şurasında şu burasıda bu var diyor ,farkedemediginiz problemlerinizi de gösteriyor. Neden nefes alamadığımı tek tek anlattı ve kemigime aldığım darbe sonucu şekilden çıkan burnumu bilgisayarda nasıl bir buruna donusturecegini gösterdi. Ne mi oldu o önemli ameliyatıma Murat UYGUR girdi. Benimle konuştuğunu sakinleştirdigini hatırlıyorum bi de odamda olduğumu çok başarılı geçtiğini söylerken. Kanamam ,ağrım sızım olmadi evde keyifle geçti günlerim ve istediğim an doktorumu özel telefonundan arayabilmenin rahatlığı vardı. ve burnumdaki sargilari çıkarma günü geliyor derdim bir an önce burnumu görmek doktorum kendinden o kadar emin ki kocaman gülümsüyor bana ve o ayna o gün ilk kez ben kullanıyorum veeeeee sanat eseri tek ifadeyle burnum sanat eseri doktorum sisliklerin olduğunu geçeceğini söylüyor şişlikler varken bile kendime hayran bırakabildiyse beni sonrasını düşünemiyorum. Diyorum ya Murat UYGUR o mucizenin adı....
ni...l
Murat Uygur Bey,kızımın ve benim senelerdir güvendiğimiz ve tedavilerinde hiç yanılmayan saygıdeğer doktorumuz....MAŞALLAH,diyoruz.Ona ÇOK MUTLU YILLAR diliyoruz.Onun değerini bilen nice hastalar,nice dostlar diliyoruz....
#ö...
Kendimi bildim bileli sıcak ortamlarda tıkanan, gece uyurken tıkanıklığı yüzünden uykumdan uyandıran bir burnum vardı. Ayrıca burun kemerimden ve düşüklüğünden hiç hoşnut değildim.ARTI KBB UZMAN DR. MURAT UYGUR'dan Randevu aldım ve muayeneye gittiğimde kontrole gelen tüm hastaların hunharca mutlu çıktıklarını gördüm ve ameliyata karar verdim. 2.haftam olduğu halde şuan burnum o kadar güzel ki MURAT beye durmadan burnumun fotoğraflarını atıyorum. Ki daha ödem ve şişliklerim var siz birde bu şişliklerin gittiğini düşünün.MURAT beye ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim. Kıymetli ve değeri bilinmesi gereken elleri var. Çok başarılı bir doktor, kesinlikle ve şiddetle tavsiye ediyorum..
Murat Uygur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Uygur, Kulak Burun Boğaz. Size Murat Uygur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon, Enjeksiyon Im.
Murat Uygur adresi nerede?Murat Uygur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:4 Çiğli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Uygur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Uygur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Uygur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Uygur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Uygur hangi dilleri konuşuyor?Murat Uygur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Uygur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Uygur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Murat Uygur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Murat Uygur hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Murat Uygur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Uygur hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Uygur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, Halk Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İzmir Kulak Burun Boğaz Doktorları
Konak Kulak Burun Boğaz Doktorları