Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu
Hemaferez
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
a....z
Murat hocam la varis tedavisi başvurdum. Önce şikayetlerimi dinledi . Gerekeli tetkitleri yaptı sonuç alır almaz hiç bekletmeden sonuçlarımı inceledi. Varis ile ilgili aşamalı olarak tedaviyi anlattı soru sorarken hiç çekinmedem korkmadım sordum. Tedavi yöntemi ile olumlu sonuç aldım. Etik kurallarına dikkat eden hastasına olabildiğince kibar ve işinde özveri olduğu için tavsiye ederim.
y....m
Kendisi ile varis şikayeti için görüştüm hastaya yaklaşımı olsun, süreç hakkında bilgilendirme olsun, davranış ve tutumuyla insana güven veren yaklaşımı ile tam bir beyefendi doktoruma ıyı Kı muayene olmuşum SEVGİLER saygılar
h....c
Varis muayenesi icin gittim Ayrıntılı bilgilendirme detayli muayenesi ve verdiği güven duygusu var. Çok tecrübeli bir hekim. Verdiği ilaçlar beni tedavi etti
Murat Yüksel isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Yüksel, Kalp Ve Damar Cerrahisi. Size Murat Yüksel tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kalp Ve Damar Cerrahisi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Enjeksiyon Im, Enjeksiyon Iv, Laserasyon Onarımı.
Murat Yüksel adresi nerede?Murat Yüksel şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ziyapaşa Mahallesi 67055. Sokak No:1 Seyhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Yüksel isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Yüksel online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Yüksel isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Yüksel, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Yüksel isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Yüksel tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Yüksel hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Murat Yüksel hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Yüksel hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Yüksel tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Groupama Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Seyhan bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde SGK kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Seyhan bölgesinde Türkiye Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları