Herhangi bir hizmet eklenmemiş

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Mustafa hocam 2 damarı tıkalı, guatr, tansiyon, kolesterol ve şeker hastası 68 yaşındaki annemin bypass cerrahi ameliyatını çok başarılı şekilde gerçekleştirdi. Ameliyat öncesi çok detaylı bilgilendirme sağlamakla birlikte ameliyat sonrası ve taburcu olduktan sonra da bilgi desteğini ve ilgisini hiç bir zaman esirgemedi. Hocamızdan Allah razı olsun

Z
Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhaba Mustafa hocamla babamın kalp hastalığı dolayısıyla tanıştık 62 yaşında babamın kalbinin delik olduğunu,üç damarın tıkalı olduğunu ve aynı zamanda akciğer tansiyonun da olduğunu öğrendik.Çok riskli ve zor bir ameliyattı Mustafa hocam ben bunu yapabilirim dedi ve 10 saat süren ameliyatın sonunda başarılı bir operasyon gerçekleşti.Mustafa hocam her zaman çok ilgili ve samimiydi.Heran doktorumuza ulaşmak ve bilgi alabilmek bu süreçte çok mükemmeldi.Çok şükür şu an babam iyi dinlenme sürecinde Mustafa hocama minnettarız iyi ki yolumuz onun yoluna denk geldi.Allah razı olsun.

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Babamin ilk anjiyo yapilan yerde açılamayan 5 damarini bypass ile açılması şart olduğu soylendi baska hastanede bobrek yetmezligi ve felç riski oldugunu soylediler. Ben de tavsiyeler üzerine mustafa büyükates hocami buldum allah razi olsun ondan uzun saatler süren ameliyattan sonra babamda hic bir saglik sorunu olmadan sag salim çıktı ameliyattan şimdi iyilesme surecinde Türkiye'de alaninda en iyi doktorlarindan biri

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhaba ben Fatma nur babam Ali GÜNAŞIK 1 Temmuz 2024 de kalp sıkışması nedeniyle Selçuklu tıp Fakültesi’ne yattı direk yoğun bakıma aldılar kalp damarlarının tıkalı olduğu söylendi üç tane ana damar tıkalıydı anjiyo olması gerekiyordu ve aynı zamanda kalp kapakçığı da problem olduğu söylendi bizi Mustafa büyükateş Bey’e yönlendirdiler doktorumuz babamın hastanede yattığı dönem boyunca sürekli ilgisi ve alakasıyla bizi bilgilendirmesiyle gerçekten çok değerliydi babam 10 Temmuz 2024 tarihinde bypass ameliyatı ve aynı zamanda kalp kapakçığı ameliyatına alındı ameliyattan önce doktor bize olabilecek sorunları anlattı çok güzel ayrıntısına inerek bilgilendirdi ameliyattan çıktıktan sonra da açıklamalarıyla ilgisi ve alakasıyla gerçekten memnun kaldık hayatımızda böyle doktorların olması ve Mustafa bey gibi bir doktorumuzun olması bizim en büyük şansımızdır şu an babam sağlığına kavuştu önce Allahın izniyle sonra doktorumuz Mustafa büyükateş Bey’in sayesinde. Allah sizden razı olsun hocam

R
Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhabalar ismin Rabia çal .38 yaşındayım 15 yıldır kalp kapak hastasıyım ritim bozukluğu var diye 2defa damar yakma işlemi yaptılar ama bir sonuç alamadık taki Mustafa hocamı karşımıza çıkana kadar.1ay oldu kalp kapak ameliyatı oldum .yeni doğdum binlerce kez Mustafa büyük ateş hocamdan Allah razı olsun.babacanligiyla önce Allah'a sonra hocama teslim oldum.ayakta alkışlanacak bir lider bir profesör çal ailesi olarak .ellerine emeğine yüreğine sağlık hocam.

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

11 Haziran 2024 tarihinde Anmem Rukiye Aytekin'in dört damarının %90 tıkalı olduğu ve acil olarak ameliyat olması gerektiği bilgisini aldık. Araştırmalarımız sonucu, bu konuda en başarılı hocalarımızdan Mustafa Büyükateş'in ameliyatı yapmasına karar verdik. Bayram öncesi olması ve yoğun olmasına rağmen hocamız bizi kırmadı ve isteğimizi kabul etti. Eli öpülesi, muhterem, iyi yürekli can hocamız, annemin ameliyatını başarı ile tamamladı. Ameliyat sonrasında da annemin tüm takibini yaptı. Bilgilendirmeleriyle de bizlere çok destek verdi. Hocamızın eline sağlık, iyi ki var.

V
Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhaba ben volkan kılıç babam Muammer kılıç anjiyo sonucunda kalpte 3damarın %99 tıkalı olduğu ve acilen bypass yapılması gerektiğini söylediler bizde acilen araştırma yaparak Selçuk üniversitesi tıp fakültesi Hastanesi'ne prof Mustafa büyük ateş hocamızdan randevu aldık 20 mayısta hocamızla görüştük ve mustafa hocamın bizi bilgilendip ve bu ameliyatın acilen yapılması gerektiğini söyledi 21.mayısta babam'ı hastaneye yatırdık bütün tetkikler yapıldıktan sonra 24 mayısta Mustafa büyükateş hocam ve ekibi babamı bypass ameliyatına aldı 6saat süren ameliyat sonrası Mustafa hocam ameliyatın güzel geçtiğini söyledi 1gün sonra Mustafa hocamla bizzat cep telefonundan arayarak bilgi aldım ve babamın uyandığını söyledi 11 gün yoğun bakım sürecinden sonra babam 5haziranda taburcu oldu Allah'a şükür babam her geçen gün daha iyi oluyor gerek ameliyat öncesi gerekse ameliyat sonrası Mustafa hocam bizimle ayrıntılı olarak babam hakkında bilgi verdi Allah razıolsun hocamdan ellerinden hürmetle öperim

Ö
Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Slm babam 4 Mayıs günün kalp krizi ile Selçuk tıp fakültesi ne sevk edildi anjio olamadı sonra pazartesi Mustafa hocayi bulduk babamın durumu hakkında ameliyatın zor ve masada kalır dedi ama biz hoca guvendigimiz 10 Mayıs ameliyat oldu hocamızın sayesinde babam hem sağlığına kavuştu şükürler olsun babamız evimizde bizlerle hocamızın ellerine sağlık çok iyi bir doktor böyle bir hasta olursanız gözü kapalı hastamızı yada kendinizi emanet edebilirsiniz ben özlem asar

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Selamlar.selcuklu tip fakültesinde kızım açık kalp ameliyatı oldu .bize iki hafta dan önce yogunbakimdan çıkmaz demişlerdi. Mustafa hoca herseyi ile ilgilendi.ameliyati başarılı bir şekilde geçirdi. Ve 4.cu gün de yogunbakimdan çıktı kızım.8.ci gün de evimize geldik
.corumdan geldik bu ameliyat için.

Konum: Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Diğer

Merhabalar ben 22 yaşında Selçuk üniversitesinde okuyan bir kız öğrenciyim. Bir hafta önce açık kalp ameliyatı oldum ve şu an evdeyim Mustafa bey sayesinde. Kalbimde sorun olduğunu öğrendiğimden beri ne yapacağımı bilmiyordum ve korkuyordum ama girmek zorunda olduğum bir ameliyat olduğunu Mustafa bey bana güzel bir şekilde tüm detaylarıyla anlattı ve bu süreç içerisinde çok destek oldu. Ameliyattan çok başarılı bir şekilde çıktım. Hiçbir sorunum olmadan bir hafta sonra evime geldim doktorum sayesinde her şey çok iyi geçti acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen hiçbir şey katlanılamayacak gibi değildi Mustafa bey her konuda bana yardım etti. İyileşme sürecim hala devam ediyor randevu konusunda ya da iletişim konusunda hiç sıkıntı yaşamıyorum her şeyle bizzat kendisi ilgileniyor. Mükemmel bir doktor kelimenin tam anlamıyla hayatımı kurtardı. Hastalarına önem veren doktor bulmak kolay değil Kesinlikle.

Profili düzenle veya yönet