f.....
Daha önce ameliyatımı yapıp sırtımdan kist çıkarmıştınız.Beni sıkıntıdan kurtarmıştınız..Çok memnun kalmıştım..Bu defa botox uygulaması yaptınız...Harika bir botox uygulamasıydı..Çok güzeldi. Devamı dileğiyle.Ellerinize sağlık doktorum...
Op. Dr. Mustafa Ekrem Güleş
Değerli görüşleriniz için çok teşekkür ederim. Sağlıklı ve mutlu günlerde tekrar görüşmek dileğiyle.
Mustafa Ekrem Güleş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ekrem Güleş, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi.
Mustafa Ekrem Güleş adresi nerede?Mustafa Ekrem Güleş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ekrem Güleş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ekrem Güleş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ekrem Güleş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ekrem Güleş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ekrem Güleş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ekrem Güleş hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Ekrem Güleş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra