Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi
Yenidoğan Cerrahisi
Çocuklarda Baş Ve Boyun Cerrahisi
Çocukluk Çağında Kanser Cerrahisi
ö....b
Oğlum hidrosel, inmemiş testis ameliyatı ve sünnet oldu. 1 seneden fazladır Mustafa Beyin takibindeyiz hidrosel dolayısıyla. ameliyat olalı neredeyse bir ay olacak biz şu anda hidrosel kesisi ve sünnette oluşan enfeksiyon dolayısıyla tedavi görüyoruz. Üstelik sünnet de olmamış. Gittiğim her doktor 'sünnet olmamış' diyor ve sünneti kimin yaptığını söylediğimde inanamıyorlar. Ameliyat sonrası ben Mustafa beyi görmedim. Ne ameliyat sonrası ne de serviste bize bir bilgilendirmesi olmadı. Ameliyat gününden beri hidrosel kesiginden kan siziyordu. Ben ne kadar fakülteye götürdüysem de mustafa beyin asistanları ve mustafa bey kanamanın normal olduğunu. Kendiliğinden geçeceğini söyledi. Kendiliğinden geçti ama kanama normal değildi. Hematom oluşmuş yani komplikasyon olmuş. Hidrosel kesisinin dikisi açık kaldı. Enfeksiyon vs derken bir ay oldu hâlâ tedavimiz bitmedi.
al...ı
Öncelikle güleryüzü ilgi ve alakasından dolayı hocama sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Oğlum anne karnında böbrek büyümesi ile dünyaya geldi hocamıza ilk gittiğim günden beri ilgi ve alakası ile bizi yeterince mutlu etti asistan ve diğer doktorlar hemşireler sekreterler de dahil olmak üzere çok güleryüzlü ve şefkatli yaklaştılar. Oğlumun ameliyat olması gerektiğini söyleyince endişeye kapıldım fakat Sayın hocama ve ekip arkadaşlarının güven veren duygularına güvenerek oğlumu 3 üncü ayına 3 gün kala ameliyat etti çok şükür ameliyatımız da hastanede kaldığımız süre zarfında tedavimiz de çok güzel geçti ve bugün taburcu olduk. Tüm çocuk cerrahi servisindeki hocalarımdan hemşirelerine sekreterinden temizlikçilerine şükranlarımı iletiyorum ve Mustafa İmamoğlu hocamın o güzel ellerinden öpüyorum Allah razı olsun
ab...k
Esim ve oglumla birlikte 4 yıldır hocamızı ziyaret ediyoruz.Oglum hipospadias lı
doğdu ve biz ne yapacağımızı nasıl davranacagimizi bilmiyorduk.Endokrin bölümünden hocamıza yönlendirdiler.Hocamiz çok güzel ilgilendi ve bizi bilgilendirdi.Korkularim geçti ve oğlumu 2 kez ameliyat etti.Basariyla sonuçlandı ve sadece estetik ameliyatı kaldı. Rabbime şükürler olsun hocamızı karşımıza çıkardığı için...Umarım birgün oğlumda büyüyüp Prof.Dr. Mustafa IMAMOGLU hocamız gibi ilgili ,kibar,hassas,hastalarının hayatını gerçekten önemseyen, başarılı bir doktor olur..
me...t
HAYATIMDA TANIDIĞIM EN MÜTEVAZİ İŞİNE SAYGILI İNANILMAZ HAYRANLIK UYANDIRAN HARİKA İNSAN DEĞERLİ HOCAMIZA SONSUZ SAYGILAR ALLAH ONDAN VE ONUN GİBİ DEĞERLİ TÜM HOCALARIMIZDAN RAZI OLSUN BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN ONUN İÇİN YAZILAN SÖYLENEN TÜM GÜZEL SÖZLER YETERSİZ DİYORUM:
ha...e
Prof. olduğunu muayeneden sonra öğrenmiş olduğum hocamızın hastasına karşı gayet mütevazi ve en önemlisi de hasta yakını olarak bilgilendirmesi anlatımı bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Allah Kendisinden Razı olsun.
bu...n
Kızımın hastalığının tanısında tedavisinde göstermiş olduğu yakın ilgi ve başarısından dolayı doktorumuza müteşekkirim Burçak yurtseven babası ŞENER YURTSEVEN
si...n
doktorumuz trabzonun yetiştirdiği nadir insanlardan.
Mustafa İmamoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa İmamoğlu, Çocuk Cerrahisi. Size Mustafa İmamoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Abdominal Laparoskopi, Mikrovasküler Oklüzyon, Preoperatif Değerlendirme, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Solunum Sistemi Cerrahisi, Melanom Alınması, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Hemaferez, Boşaltım Sistemi Ve Üreme Organlarına Ait Cerrahi, Laserasyon Onarımı.
Mustafa İmamoğlu adresi nerede?Mustafa İmamoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A Trabzon
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa İmamoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa İmamoğlu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa İmamoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa İmamoğlu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa İmamoğlu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa İmamoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Mustafa İmamoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.