Artroplasti
Artroskopik Cerrahi
Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif)
Diz Artroplastisi
Diz Protezleri
Halluks Valgus Onarımı
Kalça Protezi
Kırık Cerrahisi
Total Kalça Replasmanı
Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı
ba...ş
Ayağım kırıldığında hiç güvenmeyerek gittiğim devlet hastanesinde Mustafa hocam öyle bir ilgilendi ki daha ameliyat olmadan rahatlama gelmişti. Ameliyat sonrası ise farklı şehirde yaşadığım için film sonuçlarını hangi doktor görse “ameliyatını çok güzel yapmış kim yaptıysa” demişlerdi. Gerçekten işinin ehli olmak bunu gerektiriyor. Sağolun hocam iyiki sizin gibi bir hocaya denk geldim ve sağlığıma kavuştum şükürler olsun.
Mustafa Kemal Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Kemal Yılmaz, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Mustafa Kemal Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Kırık Cerrahisi, Kalça Protezi, Artroskopik Cerrahi, Diz Protezleri, Diz Artroplastisi, Total Kalça Replasmanı, Açık Redüksiyon Internal Fiksasyon(Orif), Artroplasti, Ön Çapraz Bağ Bağların Ameliyatı, Halluks Valgus Onarımı.
Mustafa Kemal Yılmaz adresi nerede?Mustafa Kemal Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Eyüpoğlu Mahallesi Hürriyet Caddesi No:40 Şahinbey
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Kemal Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Kemal Yılmaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mustafa Kemal Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Kemal Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Mustafa Kemal Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Kemal Yılmaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Kemal Yılmaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Kemal Yılmaz hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Mustafa Kemal Yılmaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Şahinbey bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Yapı Kredi Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde AIG Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
Şahinbey bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları