na...e
Eşimin anı şeker yüksekligi den şahsınıza başvurduk..o kadar hastalara tahammül edebilmek gerçekten zor.aldiginiz dualar yeter size hocam.rabbim sizden razı olsun.mütavazi insan ..allah kolaylıklar ihsan eylesin ..nadir şenemre
ha...l
görevine göstermiş olduğu titizliğinden, hastalarına karşı nezaket ve alakasından ve tevazusundan dolayı kendisine teşekkür ediyor başarılar diliyorum....
fa...1
Göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı bütün hastalar adına teşekkür ederiz...Allah yardımcısı olsun...
ib...n
eşim felçli ve kalp hastasıdır.Sayın hocam herkeze oldugu gibi bizede yakın ilgi alaka göstermekte ve sorunlarımızı sabırla dinlemekte ve çok yardımcı olmaktadır.Kendisine çok teşekkür ediyoruzz
me...y
merhaba sayın yetkili; Bu bir teşekkür maili aslında umarım yerine ve sahibine de ulaşır. samsun gazi devlet hastahanesi yani eski adı ile sigorta. Bu hastahanenizde görev yapmakta olan sayın dahiliye Dr. Mustafa KETENCİ 'nin hastalarına karşı göstermiş olduğu hassasiyet anlayış ve yardımlarından ötürü, kendisinin özel hastahanelerde dahi hastalara gösterilmeyen nezaketlerinden dolayı, takdir ve şükranlarımı sizin nezdinizde iletilmesini rica ediyorum. Böylesine değerli bir doktorun bu hastahanede olmasından dolayıda sizleri tebrik ediyorum. Ne olur bu değerli insanı özel hastahanelere kaptırmayın.Bizlerin bu gibi Doktorlara fazlası ile ihtiyacımız var.
şü...n
dahiliye uzmanı mustafa ketenci bey önce çok efendi insan uzmanlık dalında çok çok başarılı hekim , hastalarıyla çok ilgili güler yüzlü hastasını rahatlatan ifadesi var kesinlikle kaliteli insan ve hekim
mu...t
HİÇ DÜŞÜNMEDEN GİDEBİLECEĞİNİZ MÜKEMMEL BİR DOKTOR.BİR DOKTORU SEÇMEK İÇİN ÜÇ KRİTER DEĞERLENDİRİLİR BİRİSİ BİLGİ BİRİSİ İLETİŞİM DİĞERİDE DOKTORUN YÖNLENDİRMESİDİR BUNLARIN ÜÇÜNÜNDE BULUNDUĞU MÜKEMMEL BİR DOKTORDUR.
al...i
kendisine tşk ediyorum hastalara karşı nazik davranıyor.
Mustafa Ketenci isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Ketenci, İç Hastalıkları.
Mustafa Ketenci adresi nerede?Mustafa Ketenci şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yenidoğan Mah. Aziziye Cad.No:86 İlkadım
- Ulugazi Mah. İstiklal Cad.No:12/1 Samsun
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Ketenci isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Ketenci online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Ketenci isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Ketenci bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Ketenci ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Ketenci hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Mustafa Ketenci hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İlkadım bölgesinde Diğer (İade) kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde SGK kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Axa Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Inter Partner Assistance kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Ray Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde Halk Sigorta kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları
İlkadım bölgesinde İmece Destek Danışmanlık Hizmetleri kabul eden İç Hastalıkları Uzmanları