Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan
i̇...o
OGLUM DOĞUSTAN YARIM SUNNETLI IDI DOKTOR ARASTIRIYORDUM AMELIYAT OLMASI ICIN VE BI DOKTOR TANIDIGIMIZ DIREKT ISMINI VERDI. HARIKA BIR OPERASYONLA SON DERECE SOGUKKANLI VE SAKIN GECIRDIGIMIZ TELAS YAPMADIGIMIZ BIR SURECTE AMELIYAT COK BASARILI OLDU. RABBİM MUSTAFA KUCUKAYDIN GIBI DOKTORLARIMIZI EKSIK ETMESIN VE INSALLAH DAHA FAZLASINI NASIP ETSIN. MUKEMMEL BIR HOCA BABACAN SAYGIDEGER BEYEFENDI AGIR VE OTURAKLI BIR HOCAMIZ
öz...
Oğlumuzun sünnet operasyonunda, öncesi ve sonrasında, bilgilendirme, cerrahisi ve takipleri dolayısıyla kendilerine teşekkürlerimizi sunarım, sağlıklı, uzun ömürler dilerim
Oğlum Emre'nin apandisit ameliyatını Mustafa Hocam gerçekleştirdi. Başka hastanedeki hekim açık ameliyat yapacaktı ve büyük bir kesit yapacağını söylemişti. Ama Mustafa Hocam kapalı ameliyat ile halletti. Mükemmel bir hekim ve herşeyden öte babacan. Allah razı olsun sizden ve ekibinizden. Başarılarınızın devamını diliyorum..
al....
Çocuğum doğuştan yarım sünnetiydi daha öncesinden ismi burdada anılan bir cerrah sunneti yapmış altta da bir delik bırakmıştı.Idrar ordanda çıkıyordu. 2.kez ona götürdüğümüzde yine o deliği kapatamamıştı. Fakat Mustafa hoca bu sorunu hallederek o deliği kapattı. Gerçektende iyi bir cerrah.
şe....
Allah hayirli uzun omurler versin hocamizA. 1 yasindaki oglumuz once Allahin sonra hocamiz ve ekibi sayesinde cok basarili bir hipospadias ameliyati geçirdi.Allah kendisinden razi olsun...
ca...ğ
s.a hocam benim çoçuk doguştan puv hastasıydı ve ilk 3 aylıkken ,digerleri 5 yaş ve 6 yaş ameliyatlarınız oldu ,ve sürekli sizin takibiniz ve kontrolleriniz, Allah sizden razı olsun çok mütevazi ve saygıdeger bir doktorumuz olarak, size çok teşekkür ediyorum , Caner YEŞİLDAĞ
Tüm hastalarımıza tavsiyem doktorumuza canı gönülden güvenerek en değerli varlığımız çoçuklarımızı gözümüzü kırpmadan güvenerek o başarılı insana teslim edebileceğinizi tavsiye ederim..
is...l
hocam benim yutkunmamı iyi ettiniz allah sizden razı olsun ne iyi birisiniz teşekkür ederim şimdi cok iyi yim kendinize iyi bkın hocam sağolun varolun hocam arkadasında dediği gibi türkiyede sizin gibi doktorlar lazım :)
he...i
esselamu aleyküm hocam ellerinizden öpüyorum allahım başımızdan eksik etmesin henüz gelemedik hastaneye ama yolumuz düşerse inşallah allahım başımızından eksik etmesin
mi...r
hocam merhaba ben fadime karaca 27yıl önceki hemşirenizm nasılsınız iyi bir hekimdiniz sizi takdir ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum k maraştan yazıyorm iyi günler
ne...t
mustafa bey ALLAH sizden razı olsun benim oğlumu 2 kez ameliyat ettiniz 2007 yılında şu an alişim çok iyi sizin ve yüce rabbimin sayesinde Allah kolaylıklar versin (bu ameliyattan sonra estetik şartmı)
Mustafa Küçükaydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Küçükaydın, Çocuk Cerrahisi.
Mustafa Küçükaydın adresi nerede?Mustafa Küçükaydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Örnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010 Kocasinan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Küçükaydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mustafa Küçükaydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mustafa Küçükaydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Küçükaydın bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mustafa Küçükaydın ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mustafa Küçükaydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Mustafa Küçükaydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kocasinan bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları
Kocasinan bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Cerrahları