ey...m
Hastalarına gösterdiği ozen ve teşhis koyma ve tedavideki basarisi gercekten cok güzel. Güleç yüzü haksızlığa izin vermeyisi de ayrıca oldukça değerli bir özelliği. .
üm...n
mutlu hocam oncelıkle hekımlıgınızden hıc supemızz yok 1o senedır mıde ılacı cıcıyoruum bazı doktorlar tehtık yapmadan dırek ılac yazıyorlarrr bosu bosuna ılac kulanmıssım mıdem saglam olduugnu sız tespıt edınız suan cok ıyı sızze sukranlarmı bır borc olarak bılrıım saygılarım laa
at...k
isminiz gibi herkesi mutlu ediyorsunuz allah sizden razı olsun sizi hep sevsin sevindirsin sevdirsin ben kırıkhan devlet hast.ne geldim sizden çooook memnun kaldım ben d.bakırlıyım keşke benim memleketimede sizin gibi bir doktor gelse...midem şimdi çok iyi ...TEŞEKKÜRLER..
Mutlu Teberik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mutlu Teberik, İç Hastalıkları.
Mutlu Teberik adresi nerede?Mutlu Teberik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kurtuluş Mah. İnönü Cad. Kırıkhan
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mutlu Teberik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mutlu Teberik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mutlu Teberik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mutlu Teberik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mutlu Teberik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Mutlu Teberik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Mutlu Teberik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.