ca...a
2023 yılında bir enfeksiyon rahatsızlığından dolayı acillik olmuştum acildekiler rahatsızlığımın böbrekten geldiğini söyleyince ürokojiye randevu alıp Dr. Doğu beyle o zaman tanışmıştım böbreğimde çift kanal olduğunu ilk Doğu beyden öğrendim. Benim ameliyatımı yapıp benim rahatlamamı sağladı. Kendisi çok ilgili, çok içten, samimi hastalığımı en ince detayına kadar ilgilenip anlattı verdiği ilaç ve tedaviler çok iyi ve etkiliydi beni farklı hastanelere yönlendirerek hastalığımı iyice araştırmaya yönlendirdi. Allah razı olsun ne zaman kapısına gitsem hiç bekletmeden davet eder güler yüzlü samimi, ne zaman nerde görse hatrımı sorar hastalarıyla ilgili kendini işine hastalarına adamış bir Doktor Doğu Bey ,elinden gelenin en iyisini yapmak için çalışıyor .Allah razı olsun. Yolu açık olsun daha nice hastaları sağlığına kavuştursun inşallah. Ben çok memnunum doktorumuzdan, Rabbim sayılarını artırsın.
Muzaffer Doğu Taşdemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Muzaffer Doğu Taşdemir, Üroloji.
Muzaffer Doğu Taşdemir adresi nerede?Muzaffer Doğu Taşdemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mithatpaşa Caddesi No:1606 İnciraltı Yerleşkesi İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Muzaffer Doğu Taşdemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Muzaffer Doğu Taşdemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Muzaffer Doğu Taşdemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Muzaffer Doğu Taşdemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Muzaffer Doğu Taşdemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Muzaffer Doğu Taşdemir hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Muzaffer Doğu Taşdemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Ürologlar
İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar