Uzm. Dr. Naciye Möhür, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi (ÇAPA) Tıp Fakültesi'nden mezun olmuştur. Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Uzmanlık eğitimini başarı ile tamamlayıp,Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olmuştur.1994 yılında yaptığı bilimsel araştırma ve bitirme tezi ile 1994’de Cerrahpaşa Tıp Fakültesinin düzenlediği tez yarışmasında 3.cü olmuştur(yeni doğan hyperbiluribinemisinde somostatin 14’ün rolü). 2018 BİTEM’de (Bezmi Alem Üniversitesi) Fitoterapi eğitimi alarak ,İstanbul’da ilk Fitoterapistlerden olmuştur. 30 yıldır çocuk doktoru ve Fitoterapi hizmeti vermektedir.

Naciye Möhür Muayenehanesi
Bahçeşehir 2. kısım Mah. Şelale Cad. Manolya Evleri C-1 Blok D:2, Başakşehir, İstanbul

Allianz Sigorta

Güneş Sigorta + 5 daha fazla

Kabul edilen yaş grubu: her yaştan çocuk
Nakit, Kredi kartı

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu +31 daha fazla

Astım

Aşı Takibi

Aşı takvimi

Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Ş
Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Randevusu

Kızım kreş dönemine girdiğinden beri antibiyotik ateş düşürücü döngüsü ile 1 yıl geçirdik.Ancak şimdi 6 aydır hocamla o kadar çok şey değiştiki çünkü bize cocuk hastalıkları olarak değil cocuk sağlığı doktoru olarak yaklaşarak düzenlediği tedavilerle hayatımıza antibiyotik çıktı ve cocugum artık hastalanmıyor hastalansada hastalığı çok cabuk atlatıyor.

U
Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Biz Naciye Hanımla geç tanışanlardanız maalesef.Kızım kreş dönemine giriş yapmasıyla 1 yıl boyunca başkaca bir doktorla devam etmiştik.Adeta antibiyotik,ateş düşürücü akabinde kulak enfeksiyonu döngüsünde bir yıl geçirdik.Daha sonra Naciye Hanımla tanıştık.Sanırım ilk defa korkutulmadan içim rahat bir doktordan ayrılabildim.Şu 5 ayda o kadar çok şey değişti ki..Kızımız için gittiğimiz doktordan, ailece yeme düzenimizi değiştirip ayrıldık.
Kendisinin de dediği gibi çocuk hastalıkları uzmanı değil,çocuk sağlığı uzmanı kendisi:)Ben çok şey öğrendim her gidişimde bilgiyle doldum.Her adımı detaylıca anlatması neyi neden yaptığımızı bilerek yapmak çok değerli.
İyi ki varsınız..

V
Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Naciye Hanım'la oğlum 11 aylıkken tanıştık. Alerjik bebek olan oğlum Naciye Hanım'ın bütüncül yaklaşımı ve alternatif tedavileri sayesinde büyük ölçüde alerjiyi yendi. Çocuğa gereksiz müdahalede bulunmayan ve gereksiz ilaç özellikle antibiyotik kullanımından kaçınan bir doktor. Naciye Hanım'ın koruyucu hekimliği sayesinde daha az hasta oluyor ve olduğunda da hafif geçiriyor. Şimdi hedefimiz kreşe yeni başlayan 3 yaşındaki oğlumun bu yılı ciddi bir hastalığı olmadan atlatabilmesi :)

Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

3 tane alerjik çocuğumu Naciye hocamla büyüttüm. Bizi ona bağlayan gereksiz ilaç vermemesi, çocukların hastalıklarıyla değil nasıl daha iyi olacakları ile ilgilenmesi bizim için en önemli etkendi. Çocuklarımın hastalanmaması için mevsimine göre sürekli destek tedavileri ile ilerliyoruz. Çocuklarım neredeyse hiç hasta olmuyor çünkü sağlıklı iken gidip muayene olup takviyelerimizi alıyoruz. Güler yüzlü, samimi, iletişimi kuvvetli, her aradığımızda ulaşılabilen ve çocuklara samimi yaklaşan biricik doktorumuzdur.

Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Kızımın doğduğundan beri doktorudur. İl dışında yaşamamız gerektiğinde bile bir telefon ile ulaştık kendisine. Her zaman yardımcı oldu. Muayene sonrasında da her zaman iletişim halinde olup takibini yapar. Çok ilgilidir ve detaylı açıklama yapar. En önemlisi de gereksiz ilaç yazmaz. Bu zamanda böyle çocuk doktoru bulmak gerçekten çok zor.

Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Naciye hanımla tanışalı 1 yıl oldu Alerjiye bağlı çok sık hastalanan ay da 2 kere antibiyotik kullanan oğlum Naciye hanımla tanıştığımız günden beri hiç antibiyotik almadı bitkisel takviye ilaçlarla hastalıklarınızı hep hafif atlattık bir çok doktor ziyaretimiz oldu ama hiç biri doğumundan itibaren hikayesini istemedi erken doğum ve 40 günlük küvez hikayeniz var bizim Naciye hanım hiç üşenmeden epikriz dosyamızı inceledi doğru tanı ve bitkisel takviyelerle güler yüzü ve detaylı açıklamalarıyla bize çok iyi geldi iyi ki sizi tanıdık Naciye hanım

Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Yeni tanıştık, çocuğumun ciddi ateş problemi oldu sayesinde atlattık. Çocuğun hastalık takibini çok çok iyi yaptı. Biz aramasakta kendisi arayıp nasıl olduğumuzu takip etti. Güler yüzü, samimiyeti, ilgisi ile çok daha iyi ve düzenli şekilde gideceğini düşünüyorum.

Randevu doğrulandı
Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Naciye doktorumuzla kizim 1 yasindan beri birlikteyiz. Antibiyotiksiz, bitkisel gida takviyeleri ile kizimizin alerjisi cözüldü. Kendisine rutin kontrollerin yani sira mevsim gecislerindeki hastaliklarimizda her daim ulasabiliyoruz. Kendisi arastiran, arastiemaya devam eden, alaninda bilgili ve yaptigi tetkiklerle bizi bilgilendiren degerli bir Doktor.

O
Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Çocuğumun sıklıkla tekrarlanan öksürük nedeniyle Naciye Hanıma geldik, hızlı tehşis koydu, tedavi sürecinde iyi takip etti. O zamandan beri çocuklarımın sağlığını Naciye Hanıma güveniyorum. Tedaviyi doğal, bitkisel ilaçlarla destekliyor, gerekmediğinde antibiyotik vermiyor. Bu uzmana rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Konum: Naciye Möhür Muayenehanesi

Naciye hanıma çocuğumu sütüm olmadığı için gittim. Yeni bir anne adayı olduğum için çoğu şeyi bilmiyordum. Sütümün gelmesi için çok çabaladı her zaman iletişimde bulundu çocuğumu beraber büyüttük anne sütünün önemini daha iyi anlattı bana.