ra...ı
Annemin böbrek rahatsızlığı şikayetiyle kendisine muayene olduk. Hastasına karşı oldukça ilgili, nazik ve alanında ehil biri. Annemi şikayetleri konusunda sabırla dinledi. Her türlü merakımızı giderdi ve yardımcı oldu. Kendisine hem annem hem de kendi adıma teşekkür ederim. İçimizi rahatlatması, üstünkörü bir şekilde başından savmaması bizim için çok kıymetliydi. Meslek hayatında başarılar diliyor ve bir şikayetiniz varsa kendisine mutlaka görünmenizi tavsiye ediyorum.
eg...ş
Ben Ege Saba Sarıtaş Kronik böbrek rahatsızı haftada üç gün diyalize giren hayatıma her dokunduğunda beni iyileştiren Nefroloji Uzman Dr.Nadir Alpay’a tüm özel ilgi alakaları için teşekkürlerimi borç bilirim.Allah sizi başımızdan eksik etmesin yolunuz hep açık olsun hocam saygılar
re....
Okuduğum yorumlarda hemen herkes sabırlı biri diye bahsetmiş. Evet pek çok insanın 1 dk beklemeye tahammül edemediği bu dönemde her şeyi tane tane anlatan az bulunur doktorlardan biri. Babam bobrek nakli olduktan sonraki süreci takip ediyor. Kendini geliştirmiş ve titiz çalışan biri. Insana son derece güven veriyor. Hakkı ödenmez. Eger bir böbrek rahatsızlığınız varsa hic tereddüt etmeden randevu alabilirsiniz.
ay....
Annemin bobrek rahatsizligi icin gittik. Bizleri Hastalikla alakali saglikli ve detayli bilgilendirdigi, sabirla dinleyip tedavi icin en iyi cozum yollarini bularak en saglikli tedaviye yonlendirdigi ve surecimizi surekli takip ederek bizlere yardimci oldugu icin kendisine minnettariz. Bu Humanist yaklasimi tum hekimlere ornek teskil etmeli...
gü...p
Çok sabırli ,çok deneyimli işini layıkıyla yapan bir hekim iyi sizi tanımışım hocam . Kırklareli nefroloji hastaları size çok şey borçlu yeriniz doldurulamaz.
.....
Hocam sayesinde sağlığıma kavusuyorum. gittikçe dahada iyiye gidiyorum guleryuzlu hastasininin sorunlarini dinleyen isinde fazlasiyla basarili.hayatinda her zaman en guzellerini yasaman dilegiyle basarilariniz daim olsun.mehmet acun
nu...n
Süper bi doktor. Çok bilgili Sizi sabırla dinleyip cevap veriyor. Tedavisinden çok memnun kaldım. Bize böyle doktorlar lazım. Çok teşekkür ederim nadir bey
er...z
annemin böbrek rahatsızlığı için gitmiştik. gerçekten çok iyi bir doktor ve insan. teşekkür ederim. allah yar ve yardımcısı olsun
Nadir Alpay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nadir Alpay, Nefroloji.
Nadir Alpay adresi nerede?Nadir Alpay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nadir Alpay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nadir Alpay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nadir Alpay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nadir Alpay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nadir Alpay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nadir Alpay hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nadir Alpay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Nefrologlar
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nefrologlar