g.....
Hastasının tüm şikayetlerini dikkatle dinleyen, her detayın üzerinde duran işini gerçekten titizlikle yapan bir doktor. Daha önce başvurduğum bir uzmanın tedavisinden sonra daha da kötüleşen ve kronikleşen alerji ve şiddetli göz kuruluğum, Nail Bey’ in uyguladığı tedavi ile kısa sürede iyileşmeye başladı. Göz hastalıkları konusunda uzman arayışı olanlara şiddetle tavsiye ediyorum.
eb...
Doktor Nail bey hayatimda gördügüm en iyi ve isini titizlikle yapan bir Doktor. .
Almanyadan türkiyeye gelip Doktor nail bey‘de gözlerime lazer yaptirdim.
Kendisi hem insan olarak‘da cok iyi birisi.
Kendisine cok güvenerek gözlerimi lazer yaptirdim.
Türkiyeye yine gelirsem Doktor beyi ziyeret etmek isterim.
Sevgilerimle ebru
2019 da bir referans ile Nail Bey’e muayene oldum, göz numaram 5,5 idi. Gereken tüm tetkikler yapıldı sonrasında doktor beyin yönlendirmeleri eşliğinde ön hazırlık sonrasında da laser ameliyatım gerçekleştirildi. Ameliyat öncesi sonrası kontrol tüm bilgilendirmeleri yaklaşımı rahatlatıcı iletişimi ve detaylı anlatımlarıyla hem güven veren hem de işinin çok ehli olduğunu hissettiren bir doktor Nail Bey. Yaklaşık 4 yıldır da hiç bir sorun yaşamadan net bir görüşe sahibim. Teşekkür ederim kendisine.
ay...z
Nail hoca bilgi, beceri ve deneyimiyle üst göz kapağı operasyonumu başarıyla gerçekleştirdi.Çok memnun kaldım ve çevreme gururla tavsiye ediyorum.Hocam çok teşekkürler
Nail Sönmez isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nail Sönmez, Göz Hastalıkları.
Nail Sönmez adresi nerede?Nail Sönmez şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sarayardı Cad.No:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nail Sönmez isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nail Sönmez online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nail Sönmez isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nail Sönmez bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nail Sönmez ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nail Sönmez hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Nail Sönmez hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göz Doktorları