Medicine Hospital
Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar, İstanbul

Kabul edilen yaş grubu: yetişkin, her yaştan çocuk

Randevu +43 daha fazla

Abdominoplasti

Blefaroplasti

Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu

Barbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, İstanbul

Medicine Hospital

Dr. Narmin Mammadova,Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi alanında hizmet vermektedir.

Konum: Medicine Hospital Botoks

Alnıma botoks yaptırmak için gittim doktorunuz çok ilgiliydi işlemi detaylı olarak anlattı ne kadar kalıcı olduğunu,ne kadar sürede sonuç alacagimi vs. Yaptığı işlemden çok memnun kaldım kesinlikle acı veren bir işlem olmadı. ilgili bir doktordu.

Konum: başka bir yer Diğer

Nermin Hanım geçen ay alın bölgeme botox uygulaması gerçekleştirdi. İşlem sonrası komplikasyonlardan olan ptozis( göz kapağı düşüklüğü) gerçekleşti. Bu süreçte Nermin hanım gerek mesleki gerekse insani ilgisi ile hep destek oldu. Kendisine buradan da teşekkür ederim.

L
Konum: Medicine Hospital Diğer

Çok memnun kaldım. Göğüslerimi yaptırmak istiyordum ama çok nasıl görünecekleri hakkında çok endişeliydim ama doktorum içimi çok rahatlattı. Göğüslerimi yaptırdım ve harika oldu. İyi ki doktor hanımla tanışmışız.