Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu
Laserasyon Onarımı
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
s....e
İlgili hastanede yenidoğan yoğun bakımdaki 19 günlük bebeğime istenen tetkikler için kadın doğum bölümüne yönlendirildim ve o şekilde randevu aldım. Gayet kibar bir üslupla konuşmama rağmen “ben sana doktorluk öğretemem, aç kulağını iyi dinle” tarzında azarladı beni. hiçbir saygısızlığım olmadı aslında. Yalnızca aynı hastanede tedavi gören bebeğim için yenidoğan yoğunbakımdan istenen tetkikleri detaylı şekilde aktarmaya çalışmıştım yalnızca. Tavrından memnun kalmadım.
se...a
Tüm hamileliğim sürecinde gebelik takibimi Nazan hanım ile gerçekleştirdik, kendisi çok donanımlı ve deneyimli bir doktor. Tecrübesi ile sizi gereksiz durumların içine sokmuyor. Kendisine böyle bir doktor olduğu için tekrar teşekkürler
di....
36 haftalık gebeyim başından beri Nazan Hocama gidiyorum inanılmaz ilgili ve işinin ehli kendisini çoook seviyorum. Milyonlarca soru sormama rağmen hepsine tek tek cvp alacağım tek doktor. Allah razı olsun inşaAllah doğumumda da beraber olacağız ☺️
pe...x
Hem tecrübeli,hem kendinden emin,bir o kadar mütevazi bir hekim.üçüncü sezeryanimi eylül ayında kendisi gerçekleştirdi.tecrübesi ile çok rahat bir operasyon geçirdim.ordu için büyük şans bence.pınar ertan
mi...r
Kendisi başka bir ilde yaşamama rağmen Ordu Medikal Park hastanesine gitme sebebimdir. Bu alanda onun üzerine hekim tanımam. Diğer doktorların farkedemediği ciddi rahatsızlığımı onun dikkati ve donanımı sayesinde öğrendim. Onun doğru yönlendirme ve tedavileri sayesinde bugün bu kadar sağlıklıyım. İnsanlığı ve nezaketi de bilgisiyle eş değerdir. Hastanenin de bölgenin de hocamızı çok iyi değerlendirmesi lazım. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
Nazan Aydoğdu Soy isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazan Aydoğdu Soy, Kadın Hastalıkları Ve Doğum. Size Nazan Aydoğdu Soy tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kadın Hastalıkları Ve Doğum Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi.
Nazan Aydoğdu Soy adresi nerede?Nazan Aydoğdu Soy şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Ataşehir, Küçükbakkalköy Mah. Kayışdağı Cad. No:47 İstanbul Ataşehir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazan Aydoğdu Soy isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazan Aydoğdu Soy online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nazan Aydoğdu Soy isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazan Aydoğdu Soy bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazan Aydoğdu Soy ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazan Aydoğdu Soy hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nazan Aydoğdu Soy hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nazan Aydoğdu Soy hangi sigortaları kabul ediyor?Nazan Aydoğdu Soy tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Ak Sigorta, HDI Sigorta, Mapfre Sigorta, Anadolu Sigorta, SGK, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta, senCard, Chubb European Group Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sarıyer Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beylikdüzü Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (13)Ataşehir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde SenCard kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Chubb European Group kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Ataşehir bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları