Sigortası olan hastalar ve sigortasız hastalar
Harbiye Mah.Teşvikiye Cad.İkbal iş merkezi No:17 Kat:1 Teşvikiye Daire:5, İstanbul
Prof.Dr Nazım Korkut
Rinoplasti
Robot Destekli Cerrahi
Robotik Cerrahi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septum Perforasyon Onarımı
Sinüs Cerrahisi
Somnoplasti
Subkütan Immünoterapi
Tam Kan Sayımı-Hemogram
Acıbadem Maslak Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tonsillektomi
Acıbadem Maslak Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
X-Ray
European Association Otology and Neurootology
European Rhinologic Society
American Academy of Otorhinolaryngology and Head & Neck Surgery
me....
Uzun yıllardır hangi doktordan kulak zarı ameliyatı için tavsiye istesek Nazım Korkut dendi.
Ülkemizde çokça sayıda KBB Uzmanı olmasına rağmen kulakta uzman birini bulmak zordu. Annem de ordan burdan gelen bilgi kirliliği yüzünden ameliyat olmayı reddetti hep,kendisine muayeneye gidene dek.
Nazım Bey, annemin 30 yıldır olmaktan korktuğu ameliyatı üstün hüneri ile gerçekleştirip, ona yeni kulak zarını armağan etmiş bir kahramandır. Biz acıyla ve baygın çıkmasını beklerken, ameliyattan gülümseyerek çıktı annem. Hakkaniyeti, merhameti, yüksek donanımına rağmen sahip olduğu mütevazılığı ve asaleti ile hekimlerin hekimidir bize göre artık. Nazım Hoca gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğimiz, gözü kapalı teslim olunabilecek bir KBB Profesörüdür. Annemi 30 yıllık travmasından kurtaran doktorumuzun Allah her şeyi güzel gönlüne göre versin dileriz. İyi ki var!
2021 de otoskleroz tanısı ile gittiğim harika insan. Çok başarılı bir operasyon ve inanılmaz rahatlatıcı tavrı ile kendisine hayranım.
t....b
Sol kulağıma kolestetam teşhisi konulmasıyla birlikte bulunduğum il'deki profun ameliyatı yapabileceğini ama işitmemi engelleyeceğini söyleyerekten başladı benim Dr arayışı içerisine girmem,Gece gündüz devamlı netten Dr araştırarak ve yorumlara güvenerekten.
Randevu alıp
Balıkesir'den İstanbul'a gittim.
Ve iyikide gitmişim 2 kulağımdan da başarılı bir şekilde ameliyat oldum,ilk ameliyatım
02.12.2022 ikinci ameliyatım 28.07.2023 tarihinde gerçekleşti.
Şuan kontrol sürecim devam ediyor.
Nazım Hocam Alanında,ilgi,alaka ve detaylı anlatımı ile işinin ehli bir doktoru.
5 yıldır bozulan psikolojimi anlatmak mümkün değil,ya duymazsam,ya işitme cihazı kullanmak zorunda kalırsam,olurda işitme cihazı kulağıma uyumlu olmazsa,iş hayatım,sosyal hayatım tamamen bitecek korkusuyla 5 yılım gitti diyebilirim.
Nazım hocamla tanışıp ameliyatlarımı olduktan sonra ikinci bir hayatı yaşıyorum sanki. Olurda yolunuz KBB drlarına düşerse Önce Allah'a sonra Nazım Hocama güvenin ve tereddüt etmeden gidin
s....ş
Yüz felci ameliyatımı Nazim Hoca yaptı. Kendisini bulmuş olmaktan ve gerceklestirdigi muhteşem ameliyattan dolayı her zaman şükrediyorum. Özellikle geçmeyen yüz felci hastalığı surecindeyseniz zaman kaybetmeden Nazim Hoca 'dan randevu alın.
l.....
Doktoruma bir tanıdık vasıtası ile ulaştım. 3 yaşımdaki kızımın konjental kolestoatom rahatsızlığından dolayı başvurdum.Tedavi süreci ile sn. Nazım korkut adım adım her aşamasıyla ilgilendi. Gerçekleştirdiği operasyonu başarılı bir şekilde sonlandırdı en ince ayrıntısına kadar tedavi sürecinde bizi bilgilendirdi. işini en iyi şekilde yapması, hastası büyük küçük demeden konuşup empati kurabildi bana ve çocuğuma karşı çok saygılıydı tedavi ile gerek manevi elinden gelenin fazlasını yaptı istediğim saat be günde kendisine ulaşabiliyordum. ben bir ilaç mümessili olarak sn. Nazım korkut beyi hem çevreme hem de çalışmış olduğum diğer doktorlarıma her zaman övgü ile bahsediyorum.
Şahane bir doktor.Kulakla alakalı sorun yaşadık, kulak tümörüyle alakalı tedavimiz hala devam ediyor.Pozitif enerjisi ile hastalığı unuttturdu.Kendisini çok seviyoruz.Referans alıp gittik.İşinde bir numara ama bize verdiği pozitif enerjisi ile daha iyi hissettirdi. Daha iyi bir iyileşme süreci olmasını sağladı.
u.....
Çok kaliteli ve yardımcı olan bir doktor, çok memnunum.Hala da randevularımız devam ediyor.Ameliyat oldum kulağımla ilgili ve memnun kaldım.Başkalarına tavsiye ederim.Ameliyat öncesi bilgilendirmede bulundu.Ameliyattan yaklaşık bir ay geçmesine rağmen 4 defa kontrol etti.Çok memnun kaldım.
d.....
Kulağından ameliyat oldu.Doktorumuzdan memnunuz.Kulağının arkasında iltihaplanma vardı,kemiği eriyordu.İltihabı alarak kemik erimesini önledi.Ameliyat sonrasında şu an iyileşme aşamasında. Ameliyat öncesi ve sonrası bilgilendirmede bulundu.Daha önceden hastasıyız biz, 10 yıldır doktorumuzun hastasıyız.Kendisinden çok memnunuz, çok teşekkür ederiz.
İki kulağım için otitis seröz ameliyatı oldum.Ameliyat sonucu da harika geçti, hiçbir sorun yaşamadım.İlgisinden alakasından, samimiyetinden çok memnunum çünkü diğer doktorun aksine aşama aşama herşeyi açıkladı.Bu konuda korkularım vardı, başka doktora gittiğimde korkmuştum ameliyat sonrası olacaklardan ama Nazım Bey'i tanıdıktan sonra hiç korkmadan ameliyatı oldum.Doktorum içimi çok iyi rahatlattı.İnanılmaz birisi, aynı zamanda örnek birisi.Akademik başarısı tartışılmaz, onu tanımak ve onun hastası olmak gerçekten çok güzeldi.
Nazım hoca iyi bir insan, ilgisine güveniyorum.Malatya'dan geldim.Hem bilgisine güveniyorum hem de iyi bir insan.Meniere hastalığı vardı, 5-6 yıldır ona geliyorum.İlgileniyor, hala tedavim devam ediyor.Hastalığımla ilgili direk ameliyat etmek yerine öncelikle insanın sağlığı için tedavi yönüyle ilgileniyor.Hasar kalmaması için ben de en son gittiğimde artık ameliyat olmak istedim ama o ameliyat yapmadı.İyi bir insan olduğunu düşünüyorum, benim de izlenimim bu.
Nazım Korkut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nazım Korkut, Kulak Burun Boğaz. Size Nazım Korkut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Beyin Sapı Odyometrisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Da Vinci Robotik Cerrahi, Dikiş, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Endovasküler Embolizasyon.
Nazım Korkut adresi nerede?Nazım Korkut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Harbiye Mah.Teşvikiye Cad.İkbal iş merkezi No:17 Kat:1 Teşvikiye Daire:5 İstanbul
- Büyükdere Cad.No:40 Maslak Sarıyer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nazım Korkut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nazım Korkut online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nazım Korkut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nazım Korkut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nazım Korkut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nazım Korkut bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nazım Korkut ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nazım Korkut hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Nazım Korkut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları