İLGİ ALANLARI
Genel Üroloji
Ürolojide Laparoskopik( Kapalı) Cerrahiler
Endoskopik Ürolojik Cerrahiler
Böbrek Taşları ve Kapalı Böbrek Taşı Tedavileri (URS, PNL, RIRS, ESWL)
Mesane Kanseri ve Tedavisi
İdrar Kaçırma ve Tedavisi
SERTİFİKALAR
Avrupa Üroloji Uzmanlığı Board Sınavı (FEBU) 2017
Avrupa Üroloji Laparoskopi Eğitimi (E-BLUS) 2016
European Urology Residents Education Programme (EUREP) 2016 Prag/ Çek Cumhuriyeti
2012-2018 yılları arası Avrupa Üroloji Derneği, Ürolojik Cerrahi Derneği, Üroonkoloji Derneği, Minimal İnvaziv Üroloji Derneği, Türk Çocuk Ürolojisi Derneği ve Çukurova Üroloji Derneği gibi ulusal ve uluslar arası mesleki kurs ve seminerlere katılmıştır.
yk....
6 ocak tarihinde hocamıza böbrek ağrısı nedeniyle muayene oldum şikayetlerimi dinleyip gereken tetkikleri acil olarak isteyip erken evre testis kanseri teshişimi koydu ve acil ameliyat olmam gerektigini ama bekar ve çocuk sahibi olmadığım icin öncesinde sperm dondurma islemi yaptırmam için birkaç yeri arayıp durumun aciliyetini anlatıp beni yönlendirdi. Rabbim herkesi Nebil hocam gibi vicdanlı ilgili ve bilgili doktorlarla karşılastırsın. Allah sizden razı olsun hocam hersey için çok teşekürederim.
be....
Bende up darlık teşhisini daha ilk muayene de koydu. Uzmanlık için yalvardım hocamıza sağlam versin diye ama hocamız olayın ciddiyetini ameliyat detaylarını ve ameliyat olmazsam neler olacağını çok uygun akıcı ve net bir şekilde tarafıma aktardı. Bende hocamıza inandım güvendim 19 temmuz da ameliyat oldum iyi ki de oldum pişman değilim. Mersin toros devlet hastanesinde bir ilk olan laparoskopik müdahalede bulundu. Ve başarı ile gerçekleştirdi mutlaka tavsiye ediyorum. İlgisi alakası anlatımı çok iyi hocamızın. Teşekkürler hocam. Berkay Bağran.
Nebil Akdoğan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nebil Akdoğan, Üroloji.
Nebil Akdoğan adresi nerede?Nebil Akdoğan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yeni Mahallesi 5314. Sokak Akdeniz
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nebil Akdoğan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nebil Akdoğan online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nebil Akdoğan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nebil Akdoğan bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nebil Akdoğan ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nebil Akdoğan hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nebil Akdoğan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Akdeniz bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ürologlar
Akdeniz bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ürologlar