gu...i
Kızım 4 yaşında ve immün yetmezlik var sürekli bronşit atakları geçiriyor basit hastalanıyor. Doktor doktor gezmekten artık bitmiş durumdaydık ki necil hocayı tanıdık iyi ki tanıdık bizi rahatlattı güven verdi daha ilk muayenede anında teşhisi koydu ve tedavimizi başlattı. İlgisi alakası bilgisi harikaydı. Bu alanda çözüm arıyorsanız mutlaka necil hocaya gidin..
Doktor doktor gittiğimiz oğlumuzun teşhisini net olarak koydu. İlgisi dikkati son derece yüksek iyiki doktorumuz ... Bence gerçekten anlattığımız belirtileri çok iyi değerlendiren ve tedavidede nokta atışı yapan bir doktor .. Halen hastasıyız kontrollere gidiyoruz başarılarının devamını diliyoruz Çok ama çok memnunuz
tecrubesiyle hemen tani ve tedavi yontemini belirliyor harika bi doktor 9 gunde 3 hastahane ve 4 doktor tedavi edememisti necil bey hemen hastahaneye yatisimizi yapip tefavimize basladi sagolsun
mi...r
Oğlum egenin 1,5 yaşında hastalığının teşhisini Necil hocamız buldu ve tedavi sürecini başlattı,uyguladığı tedavi sonucu şu anda Allaha çok şükür oğlum sağlığına kavuştu .Allahım Necil hocamıza eşi ve evlatlarıyla uzun ömürler nasip etsin .Tesekkür ederim hocam oğlum artık sağlığına kavuştu
te...r
ahmet emreyi denizliden nejil beye getirdik romatit artrit teşhisi koydu ve uyguladığı tedavi sayesinde rahatsızlığı şu anda allaha çok şükür geçti inşallah tekrarlamaz nejil hocama allah uzun ömür versin teşekürler hocam
Necil Kütükçüler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necil Kütükçüler, Çocuk İmmünolojisi.
Necil Kütükçüler adresi nerede?Necil Kütükçüler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi Bornova
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necil Kütükçüler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necil Kütükçüler online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necil Kütükçüler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necil Kütükçüler bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necil Kütükçüler ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necil Kütükçüler hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Necil Kütükçüler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.