Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih
Hasta
Hem bir cerrah olarak hem de karakter olarak harika bir insan. Anal fissür ameliyatı geçirdim ve kısa bir süre içinde hiç bir sorunum kalmadı. Kendilerine minnettarım.
he...i
Prof. Dr. Serdar Yüceyar 'a sonsuz teşekkürlerimi sunmak istiyorum kendisinin nekadar muazzam bir doktor olduğunu herkesin bilmesini istiyorum. Babam yemek borusu kanseriydi ve durumu iyice kötüye gidiyordu. Doktorumuz ameliyat ettikten sonra şükürler olsun babam çok iyi. Serdar hocamız elinden geldiğince ve bir devlet hastanesinde ,hastaya gösterilecek ilgi ve alakadan çok daha fazlasını gösterdi.Gerek PAZAR GÜNÜ hastasını görmeye gelerek gerekse de surekli arayarak bizi kontrol etti.AYNI ZAMANDA GORBON C SERVİSİ CALIŞANLARI DA ÇOK İLGİLİLER.SERDAR HOCAMIZ TAM İŞİNİN EHLİ BİR DOKTOR.Hocama yurekten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
İSA KURT
em...ş
Prof.N.Serdar YÜCEYAR, kolon kanseri olan annemin doktorudur.Böyle bir doktorumuz olduğu için kendimizi çok şanslı buluyoruz.İnsan psikolojisinden çok iyi anlayan, tedavi öncesi ve sonrası gereken özeni fazlası ile gösteren muhteşem bir doktor ve insan.Bizi hastalık ve tedavisi konusunda bilgilendiren, yaşanabilecek olumsuzlukları bizimle paylaşan, ekibi ile çok iyi koordine olan, operasyon sonrası gerekli tahlilleri sıklıkla yaptırıp, sonuçlarını takip eden biri.Tatil gününde bile hastasını ziyaret eden ve gece dahi telefonla takip yapan harika bir doktor. Biz sevgili doktorumuza ne yaparsak yapalım hakkını ödeyemeyiz. Prof.N.Serdar YÜCEYAR'ı anlatmaya kelimeler kifayetsiz.Kısacası harika bir hekim, muhteşem insan ve adam gibi adam...
he...i
cok iyi bir doktor hastayla cok ilgileniyor isini cok iyi yapıyor
Necip Serdar Yüceyar isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necip Serdar Yüceyar, Genel Cerrahi.
Necip Serdar Yüceyar adresi nerede?Necip Serdar Yüceyar şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E Fatih
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necip Serdar Yüceyar isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necip Serdar Yüceyar online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necip Serdar Yüceyar isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necip Serdar Yüceyar bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necip Serdar Yüceyar ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necip Serdar Yüceyar hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Necip Serdar Yüceyar hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Fatih bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
Fatih bölgesinde SGK kabul eden Genel Cerrahlar