Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73, Afyonkarahisar
me...l
Kendisinin ilgisinden, güler yüzlülüğünden,çok memnun kaldım. Profosyonel bir hekim. Burdan Necla hanıma çok teşekkür ederim ve KBB polikliniğe yolunuz düşerse kendisine muayene olmadan gitmeyin.
mi...r
bu kış ailecek gittik. hepimiz hasta olduk sıradan. afyonda önereceğim tek Kbb doktor nejla hanım. kızda bizde şükür iyileştik önce Allahın izniyle. sağolsun. devlette çalışıyor iyiki var, çok başarılı doktor hanım.
mi...r
Çok çok iyi ve bilgili doktor, insancıl ve çok iyi insan. Tedavi sonucunda kısa sürede ayağa kalktım.
mi...r
necla hanım hakkında görüşüm, öncelikle çok iyi insan, çok iyi doktor. tedavimiz için teşekkürler
ay...l
Süper doktor, insancıl ve iyi insan. Hastalarını hep dinler, onlarla dertlenir adeta. Ameliyatlarda ve tedavide son derece başarılı bence. Gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir doktor Necla hanım.
Necla Sak Civelek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necla Sak Civelek, Kulak Burun Boğaz.
Necla Sak Civelek adresi nerede?Necla Sak Civelek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Orhangazi Mahallesi Nedim Helvacıoğlu Caddesi No:73 Afyonkarahisar
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necla Sak Civelek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necla Sak Civelek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necla Sak Civelek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necla Sak Civelek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necla Sak Civelek ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necla Sak Civelek hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Necla Sak Civelek hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Afyonkarahisar bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Afyonkarahisar bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Afyonkarahisar bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Afyonkarahisar bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Afyonkarahisar bölgesinde Halk Bankası A.Ş. Mensupları kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları