Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A, Sarıçam
Safra kesemdeki 3 cm'e yakın taşımı kapalı ve başarılı bir şekilde aldı. Çok iyi ve ilgili bir cerrah, çok memnun kaldık.
Bizzat annemi safra kesesi ameliyatı yapmıştır fakat ameliyatta gereken özeni ve dikkati göstermediğini düşünüyorum çünkü annemin diğer hastalar gibi iyileşip hayatına dewam edeceğini basit bir ameliyat olduğunu tarafımıza bildirmiştir. Kapalı gerçekleştirdiği ameliyattan sonra annemi farklı bir hastaneye sevkini istemiş ve annem açık ameliyat ve daha bir işlem e maruz kalmıştır ve halen kalmaktadır . Hastasının takibini gerektiği şekilde yerine getirdiğini asla düşünmüyorum .
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
mu...1
Allah kendisinden razı olsun. Safra kesesi ameliyatı oldum. Neredeyse iz kalmadı. Eğer birisine doktor diyeceksem o da necmi beydir..
de...a
gercekleitirmiş olduğu safrakesesi operasyonu ile gayet başarılı sonuç elde ettim kendisine cok teşekkir ederım Bundın sonraki cerrahi operasyonlarımda da kendisinde faydalanacağım
sa...e
Merhabalar, Ben guatr hastasıyım , doktor bey benim ameliyatımı yaparak sağlığıma kavuşmamda yardımcı olmuştur.Ameliyat fobimi yenmemde ki yardımları için minnettarım.Bilinir ki tiroit ameliyatlarında boğazda kalan iz özellikle biz kadınlar için çok ciddi bir sorundur.Bu da doktorun cerrahlığı ile ilişkili çok önemli bir nokta kesinin kaç cm olması ve sonrasında dikişlerindeki özen benim en dikkat ettiğim noktalardan dı . Bu anlamda Necmi bey çok büyük başarı gösterdi, hem çıkardığı nodülle hemde cerrahlığı ile başarısına hayran bıraktı.Sonsuz teşekkür eder , en iyi hekim olarak öneririm İYİ ÇALIŞMALAR
Necmi Yücekule isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necmi Yücekule, Genel Cerrahi.
Necmi Yücekule adresi nerede?Necmi Yücekule şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yıldırım Beyazıt Mahallesi Kozan Caddesi No:755/A Sarıçam
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necmi Yücekule isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necmi Yücekule online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Necmi Yücekule isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necmi Yücekule bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Necmi Yücekule ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Necmi Yücekule hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Necmi Yücekule hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.