Doç. Dr.
Tam Idrar Tahlili(Tit)
Tam Kan Sayımı-Hemogram
X-Ray
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Bebeğimiz yeni doğduğunda beslenme problemi , sarılık ve olumsuz ilk doktor deneyimiyle biraz çekinerek gitmiştik yanına. Ve randevudan çıkarken ilgisinden , ebeveyn olarak bize ve tabi ki bebeğimize olan yaklaşımından , detaylı muayenesinden o kadar etkilendim ki gözlerim dolarak iyi ki size gelmişiz dedim. Bugün bebeğimiz 15 aylık birden fazla hastaneye yatış tecrübemiz oldu. Ama onun bizim yanımızda olduğunu bildiğimiz sürece içimiz hep rahattı. Bizle canı gönülden ilgilendiğini biliyoruz . Bize ve çocuğumuza değer verdiğini biliyoruz . Bizi doğru anda doğru şekilde yönlendireceğini biliyoruz. Uyguladığı tedaviye güveniyoruz .Kimle konuşsak ne güzel şanlıymışsınız iyi bir doktor bulabilmişsiniz diyorlar. Gerçekten öyle çok şanslıyız. O ve onun gibi doktorlar iyi ki varlar.
a....k
4 yaşında nefrotik sendrom teşhisi konuldu oğlumuza. Sağolsun Neşe hanım tedavi sürecinde çok yardımcı oldu. Rahatlattı. Biz çok memnunuz. Daha hastalığı atlatamadik ama bu uzun süreçte en büyük dayanagimiz Neşe hanım. Gece gündüz kendisine ulaşabiliyoruz. Mutlaka cevap veriyor. Bazen biz aramasakta hastanın durumunu merak edip kendi arıyor.
ev...z
4,5 yasinda bir oglum ve 4 aylik bir kizim var. Her ikisinin de genel saglik takibini Neşe Hanim yapiyor. İzmit'te oturmamiza ragmen Neşe Hanimdan duydugumuz memnuniyet nedeniyle her muayenemizde deyim yerindeyse koşa koşa istanbul'a gidiyoruz. Doktorumuz sayesinde oglum hicbir zaman doktor korkusu yasamadi. Son derece detayli muayene ediyor ve fiziksel gelisiminin yani sira yasina gore konusma, yurume vb becerilerinin de detayli tetkikini yapiyor. Cocuklara yapmacik degil icten bir sevgiyle yaklasiyor. Çocugu olan her arkadasima ictenlikle tavsiye ediyorum. Tesekkurler Nese Karaaslan Bıyıklı.. iyi ki varsiniz...
ze...z
Güven konusu,hastaların hastalıklarına tedavisinde en onemli ilactir diye dusunuyorum..
Dogru teşhis ve tedavi konusunda uzman,en ince tahlil ve ayrıntıya dikkat ederek teşhisini koyup tedaviye baslayan; Güvenilir! Dost Canlısı! Sabırlı! Anlayıslı! Güleryüzlü! Nazik! Yardım Sever! Ve ismi gibi hep pozitif Neşeli!.. Tanıdığım ve güvendiğim en iyi doktor!
İyi ki var ve iyi ki tanıyıp,hayatımıza dahil ettik kendisini.. O cocuğumun Sağlık Annesi! :)
Tesekkurler Neşe Hanim.. Her sey icin! :)
ze...k
Bebeğime, henüz karnimdayken sol böbreğine hidronefroz tanısı konulmuştu. Kendi jinekolog doktorum bu konuda Neşe Hanim'in uzman olduğunu ve bize yardımcı olabileceğini söyledi.dogumdan birkaç hafta önce esimle birlikte tanışmak için Nese Hanim'in yanına gittik ve tanışmamızdan sonra , Nese Hanim hidronefroz ile ilgili bizi bilgilendirdi. Bizim için en önemli şey olan -Güveni- sağladı. Su an bebeğim 3.ayini bitirdi. Kontrollerimiz her ay devam ediyor. Ve Nese Hanim'in meslegiyle ilgili titiz davrandığını,detayları incelediğini,saglıgı önemsediğini düşünüyorum. Bütün tetkikleri yerinde ve zamanında istedi. Ülkemizde maalesef yenidogan ve cocuk nefroloğu çok az sayıda ve bu konuda bilgisi olan doktorlarımız da çok az. Bizler hem nefrolog hem de cocuk doktorumuz olarak çok memnunuz. Kendisini tanidigimiz icin sansli oldugumuzu dusunuyorum.Ayrıca çok da pozitif ve heran ilgili bir kişiliğe sahip. Herkese tavsiye eder ve güvenilirliğini tekrar vurgulamak isterim... Teşekkürler Nese Karaaslan Biyikli...
Neşe Karaaslan Bıyıklı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Neşe Karaaslan Bıyıklı, Çocuk Nefrolojisi, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Neşe Karaaslan Bıyıklı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Nefrostomi, Tam Kan Sayımı-Hemogram, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Hemodiyaliz, Perkütan Iğne Aspirasyonu, Keratinin Kan Testi, Renal Ultrason, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Abdominal Ultrasonografi, Enjeksiyon Im.
Neşe Karaaslan Bıyıklı adresi nerede?Neşe Karaaslan Bıyıklı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28 Ataşehir
- Cumhuriyet Mahallesi 2255. Sokak No:3 Gebze
Adresine gitmek zorunda kalmadan Neşe Karaaslan Bıyıklı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Neşe Karaaslan Bıyıklı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Neşe Karaaslan Bıyıklı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Neşe Karaaslan Bıyıklı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Neşe Karaaslan Bıyıklı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Neşe Karaaslan Bıyıklı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Neşe Karaaslan Bıyıklı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Çocuk Nefrolojisi Uzmanları
Kadıköy Çocuk Nefrolojisi Uzmanları