Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Programı’ndan mezun oldum. Tıp eğitimimin ardından Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimimi tamamladım.
Uzmanlık eğitimim sonrasında Nilüfer Doruk Hastanesi'nde görev yapmaya başladım. Bu süreçte, alanımla ilgili güncel gelişmeleri takip ederek ve hasta memnuniyetini ön planda tutarak profesyonel deneyim kazandım.
Mesleki bilgi ve birikimimi, hasta sağlığını iyileştirmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için kullanmaya devam ediyorum.
Adenoidektomi
Paratiroidektomi
Revizyon Burun Estetiği
Rinoplasti
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Septoplasti(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Septorinoplasti
Septum Perforasyon Onarımı
Ses Cerrahisi (Fonocerrahi)
Ses Terapisi
Sinüs Cerrahisi
Sinüzit cerrahisi
Somnoplasti
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Timpanoplasti ( Kulak Zarı Değişimi)
Timpanoplasti(Kulak Zarı Ameliyatı)
Timpanostomi Tüpü Uygulanması
Timpanotomi
Tiroid Cerrahisi
Tiroidektomi
Tonsillektomi
Tükürük Bezi Ameliyatı
Özel Doruk Nilüfer Hastanesi
Türbinektomi(Nazal Hava Yolu Cerrahisi)
Yüz Cildi Tümörleri Cerrahi Tedavisi
g...
Doktor referansı kendisiyle tanışma fırsatı bulduk. Nesibe Hanım'la tanışana kadar hiçbir doktor teşhis koyamamıştı annemin hastalığına, neredeyse her gün eve gelen ambulansla acillere gidiyorduk. Çok şiddetli baş dönmesi, istifralar, tansiyon yüksekliği şikayetlerimiz vardı. Nesibe Hanım ilk olarak hastalığımızı teşhis etti, Meniere teşhisi koydu ve tedavi sürecimiz başladı. Şu an hala tedavimiz devam ediyor, kendisi annemi tekrar normal hayatına geri döndürdüğü için çok memnunuz. Tedavi sürecimizde de ne zaman istersek kendisine ulaştık, hiçbir zaman geri çevirmedi bizi, ailemizden biri gibi oldu. Herkese de tavsiye ederim. İyi ki yollarımız kesişmiş kendisiyle...
Merhabalar işinde basarili,ilgili ve doktor.Esimin burun ameliyatı için gitmiştik.Ameliyat sonrasında süreci de çok güzel takip ederek yönlendirmeler de bulundu.Tum hastalara da acil sifalar dileriz.
y....d
Çok ilgili alakalı bi doktor, burun ameliyatı oldum çok memnun kaldım çok başarılı ellerinize sağlık hocam
şa...z
Nesibe hanimi burda gormustum herkes cok memnundu bu yuzden randevu bulup gittim O kadar memnun kaldım ki anlatamam allah razi olsun kendisinden 23 yildir kulak zarım delik idi kac hastane araştırma ozel doktor gezdim hepsi damla verip 23 yil oyaladilar . Tesadufen buraya geldim ve ilk muayenede detayli tomografi ultrason emar çektirip durumun ne kadar kritik oldugunu soyledi hemen ameliyat olmam gerekiyormus bende kabul ettim ameliyatim cok kisa zamanda oldu ve cok iyi gecti . Hocamın herseyi anlatması yardimci olmasi ilgilenmesi tavrı davranışları cok iyiydi . Kendisini bayan bir doktor olarak cok begendim . Ameliyattan sonra kac kez kontrole geldim hiçbirinde beklemedi hemen kontrolleri yapti asistanlarina yaptirdi 1 yil oldu kulağımda bir sıkıntı olmadi isinin ehli bir doktor kendisi . Cok ilgilendi bu gune kadar beğendiğim tek bayan doktor . Buraya yazilamayacak kadar guzel bir karaktere sahip allah razi olsun ondan .
i̇...l
Nesibe hocamdan Allah razı olsun wartihin tümörü ameliyatı ekibiyle birlikte basarılı şekilde yaptılar
r....r
HOCAM ÖGRENCİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM BURUN NEFES ALAMAMAKTAN GİTTİM UYKU APNESİNDEN ŞÜKÜR ESKİTE NAZARAN İYİYİM SAGOLUN HOCAM
gü...y
Bir hafta önce burun ameliyatı oldum sonuç, 56 yaşımda olmama rağmen mükemmel beklediğimden de öte Allahım yolunu açık etsin Nesibe hanım alçak gönüllülüğü hanım efendiliği beni etkiledi çok güzel aile terbiyesi almış. Allah annesinden de babasından da razı olsun. Eli çok hafif ve becerikli. Rabbim nazardan korusun.
Daha önce geçirdiğim burun ameliyatımdan deforme olan ve görünüş itibari ile de kötü duran burun problemimden dolayı uzun araştırmalar sonucu kbb alanında bulacağım en iyi doktorumu bulmuş oldum. Tavsiyeler ciddi anlamda çok olumlu idi. Ameliyat öncesi ve sonrasında da yakından ilgilenildi. İlhan Varank Hastanesinde özel hastanede bulamayacağım ilgi ve hizmeti buldum. Burnumun kemiği düzeltildi, eğrilik gitti ve doğaldan farkı olmayan güzel bir estetik ile hayatıma devam ediyorum . Ameliyat öncesi ve sonrası aklımda soru işareti bırakmadan açıklamalar ve tedavi süreçleri oldukça ilgili ve özenli idi. Doktorum Nesibe hanıma teşekkürü her zaman borç bilirim.
üm...u
Nefes alamama sorunum vardı randevu akıp nesibe gül hanıma gittim muanede burun kemiklerin çok yamuk ve delikleri kapatmişdi burun ameliyatı olmam gerektiğini söyledi Ameliyat oldum ve çok memnun kaldım dokdorum ilgi ve Alakası çok iyi şu an nefes almam ve goruntum çok iyi Teşekkürler Dokdoruma
bu...7
Sancaktepe eğitim araştırma hastanesine nesibe hocama baş dönmesi kulak çınlaması şikayetiyle geldim tahliller ve bazı egzersizler yapıldı vertigo teşhisi konuldu yatış yapılması gerektiğini söyledi yatışımız yapıldı ilgilisi ve alakasıyla çok memnun kaldım devlet hastanesi olmasına rağmen haftaiçi olsun haftasonu olsun gelip denge egzersizlerimi yaptırdı sancaktepe eğitim araştırma hastanesi sorumlularına vestibüler rehabilitasyon odası hazırladıkları için teşekkürler hocama emeklerinden dolayı çok teşekkür ederim gerçekten çok önemli dikkat edilcek bi hastalık ama böyle bi dokturumuzun sayesinde normal hayatıma dönebildim baş dönme ataklarım sona erdi çok şükür başarılarınızın devamını dilerim iyiki sizi tanımışım iyiki varsınız hocam istanbul mevlüt daş
Nesibe Gül Yüksel Aslıer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesibe Gül Yüksel Aslıer, Kulak Burun Boğaz. Size Nesibe Gül Yüksel Aslıer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Laringoskopi, Apse Insizyonu Ve Drenajı, Laserasyon Onarımı, Paratiroidektomi, Larenjektomi, Rinoplasti, Adenoidektomi, Akustik Nörinom Cerrahisi, Geniz Eti Ameliyatı, Glossektomi.
Nesibe Gül Yüksel Aslıer adresi nerede?Nesibe Gül Yüksel Aslıer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Konak, Lefkoşe Cd. No: 22 Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesibe Gül Yüksel Aslıer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesibe Gül Yüksel Aslıer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nesibe Gül Yüksel Aslıer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nesibe Gül Yüksel Aslıer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Nesibe Gül Yüksel Aslıer hangi dilleri konuşuyor?Nesibe Gül Yüksel Aslıer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nesibe Gül Yüksel Aslıer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesibe Gül Yüksel Aslıer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nesibe Gül Yüksel Aslıer hakkında ne düşünüyor?Toplam 15 hasta / danışan, Nesibe Gül Yüksel Aslıer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nesibe Gül Yüksel Aslıer hangi sigortaları kabul ediyor?Nesibe Gül Yüksel Aslıer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ziraat Sigorta, Anadolu Sigorta, Vakıfbank Sigorta, Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı, Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları