öğ...n
Göğüs ağrısı ve balgam şikayetiyle gittim. Detayları atlamadan her konuda bilgilendirme yapması ve adım adım tüm tetkikler hakkında bilgi verip uygulaması ile ve kibarlığı ile elinden geleni esirgemeyen hasta sağlığını azami derecede önemseyen harika bir doktor. Orada heyecandan rahat konuşamıyorum ama sizi çok sevip çok takdir ettim. Aslında tıbba merakım olduğu için çok araştırıyorum. Size saygım sonsuz. Açıklamalarınız bilgilendirmeleriniz bütün emeğiniz için teşekkür ederim. Asistanlarınız çok şanslı. Bizler için de büyük bir nimetsiniz. Ayağınıza taş değmesin.
ös...k
Göğüs ağrısı şikayetiyle ilgili gitmiştim. Ayrıntılı testler ve incelemeler istedi. 3 hafta boyunca, her ihtimali değerlendirilip ayrıntılı bir tetkikten (Nefes testi, Kan, Röntgen ve Tomografi) geçtim. Sonuç olarak bir göğüs hastalıkları ile ilgili bir rahatsızlığım olmadığını ve Kardiyolojiden randevu almamı söyledi. Bu kadar tetkikten sonra insan yapılan incelemeden ve gösterilen ihtimamdan mutlu oluyor. Kendisine teşekkür ediyorum.
Bu arada işinde iyi bir hekim olması ile doğru orantılı olarak hasta sayısı da fazla. Randevuya gittiğinizde bir miktar beklemek zorunda kalabiliyorsunuz. Baştan bunu kabullenerek gidin. Bazı hastalar ve hasta yakınları gibi gereksiz agresif hareketler gösterip diğer hastaların ve hekimlerimizin moralini bozmayın. Allah tüm sağlık çalışanlarına sabır versin.
nu...n
Muhteşem!Nazik,dikkatli,hiçbir detayı kaçırmayan harika bir doktor.Defalarca fizik tedavi doktorlarina gitmeme ragmen skalyozumu farketmediler Nesrin hanım akciğer röntgeninde farkettiKendi alanında zaten muhteşem. İki varsın Nesrin hanım
se....
Sigara bırakma için doktora randevu aldım gittim ilgisi düşüncesi ve anlayışı için teşekkürler böyle değerli dr olması insanı mutlu ediyor nesrin hanıma saygılar
Geçen sene Temmuz ayında kendisinde muayene olmuştum alerji testimden kan testime akciğer röntgenime kadar herşeyimi istedi .Bırakmadı yani hemen .Verdiği ilaçla 1 hafta sonda kendime geldim ve geçen hafta yine rahatsızlandım.Yine bütün tetkiklerimi istedi .O kadar iyi ve ilgili alakalı bir doktor ki kendinizi özel hastane de hissedersiniz .Kesinlikle tavsiye ediyorum çok başarılı ve çok iyi bir doktor
Nesrin Kıral Gürbüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nesrin Kıral Gürbüz, Göğüs Hastalıkları.
Nesrin Kıral Gürbüz adresi nerede?Nesrin Kıral Gürbüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nesrin Kıral Gürbüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nesrin Kıral Gürbüz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nesrin Kıral Gürbüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nesrin Kıral Gürbüz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nesrin Kıral Gürbüz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nesrin Kıral Gürbüz hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nesrin Kıral Gürbüz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Göğüs Hastalıkları Doktorları