Özel Eryaman Hastanesi
Şehit Osmanavcı Mah. 2649. Sok. No: 2 Eryaman (1.Etap), Etimesgut

Herhangi bir hizmet eklenmemiş

T
Konum: başka bir yer Diğer

Nida hocama 3 sene önce doğum yapmıştım. Sezeryan doğum olmasına rağmen kolay bir şekilde atlattım. Doğum öncesi kontrollerde ilgisi alakası bir abla gibi yaklaşması samimiyeti dört dörtlüktü. Bir daha olsa yine tercihim Nida hocam olur :)

Konum: Özel Eryaman Hastanesi Diğer

2 senedır Nida hanıma cok şiddetli adet sancısı ve 4 senedır 2.cocuğu istiyorum ve gebe kalamıyorum diyerek gittim.... Cevap herzaman sezeryan dan sonra oyle agrılar olur ve yeterince ilişkiye girmediğiniz için hamile kalamıyorsun oldu.. Ama zamanda artık sancılar adetin dişinda da coğaltıp dayanamaz hale gelince farkli bir doktora gitmeye tercih ettim veeee karnım rahim ve yumurtalıklar tamamen çikolata kisti dolu olduğunu ve son evrede endometriozis hastası olduğumu oğrendim... Bu yuzden o sancıları ve kısırlık.. Hemen ameliyata aldılar ve tedaviye başkadılar... Menopoz iğneler vb zor bir surec.. Endometriozisin en buyuk belirtili ve ben bunu daha erken öğrenseydim belki daha erken tedavi olsaydim bu hale kadsr gelmezdim ve suan bana doktorlar senin artık normal yoluyla cocugun olamaz demezler...

Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun

K
Konum: Özel Eryaman Hastanesi Diğer

Nida hocam la Nisan ayında sezeryan doğumumu yaptım. Bastan uğraştırici bir hamilelik geçirdim ve sonuna doğru da pandemiye rastlamasi can sıkıcı olsada nida hocanın Hastasıyla güler yüzlü ilgili alakalı oluşu telefonlarıma hep geri dönüş sağlaması .. doğum öncesi ve sonrasıda psikolojik olarak yanımda oldu bu zorlu dönemde onun fikirleri tavsiyeleri bana çok iyi geldi .. İyiki tanımışım hocam sizi hersey ıcın teşekkürler

Konum: Özel Eryaman Hastanesi Sezeryan Doğum

Nida hanımla kasım ayında eryaman hastanesinde tanıştım.İlgisi alakası mükemmel istediginiz zaman telefonla ulaşıp herşeyi sorabilirsiniz.adeta bir abla kardeş gibi gebelik takibi yaptık.7 gün önce doğumumu gerçekleştirdi.Sezeryan olmama ragmen sanki hiç doğum yapmamışım gibi çıktım hastaneden. O kadar iyiki işinde gerçekten çok memnun kaldık. Herşey için teşekkür ediyoruz

Konum: başka bir yer Doğum Kontrol

Nida hanım eşimin dogumuna 1 ay kala Eryaman hastanesine geldi, secme şansimiz dahi olmadi ve son ay boyle bir degisiklik bizi telaslandirdi. Ancak kendisinin ilgisi ve eşime karsi olan tavirlari bizi gercekten memnun etti. Normal doğum için ısrar ettik ve Nida hanim da sağolsun elinden geleni yapti.
Kendisine cok tesekkur ederiz.

Profili düzenle veya yönet