ba...ş
nihan hanım uzman bir doktor olmasından ziyade harika bir insandıır istanbulda tanıdığım bana ve aileme yanlız olmadığımı hissettiren nadir insanlardandır çok özledim bende kızım yarende ve oğlum yani nihan hanımın değişiyle sosisimde özledik iyiki tanıdık allah ona oğlunu ve eşini bağışlasın o koca bir yürek başarıları devamlı olsun inşallah
fa...ş
çok memnunum
şe...l
nihan hanım çok iyi biri bana ve kızıma çok iyilikleri oldu hakkını ödeyemem doktorluğu bilgileri insanlığı herşeyi mükemmel çaresiz anımda çare oldu.allah razı olsun.İstanbulda unutamayacağım nadir insanlardan biridir.Kızım ve ben şuan hataydayız kızım nihan doktoru çok özlüyor.dilinden düşürmüyor.sizi çok özlüyoruz nihan abla.ben şeymanın annesi.
şe...l
gü...r
kont ailesi olarak doktorumuzdan çok memnunuz ilgi ve alakası için çok teşekkür ederiz işlerindere başarılar dileriz
Nihan Moğultay isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihan Moğultay, Aile Hekimliği.
Nihan Moğultay adresi nerede?Nihan Moğultay şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Atatürk Mah. Okan Sok.No:4 Ümraniye
- İstiklal Mah. Anafartalar Cad. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihan Moğultay isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihan Moğultay online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihan Moğultay isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihan Moğultay bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihan Moğultay ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihan Moğultay hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nihan Moğultay hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.