ay....
Mayis ayında burnumdan ameliyat oldum şimdiye dek kimsenin yapmak istemediği kırık bir burna sahiptir küçükken kırılmış daha sonra öyle kaynamisti dıştan bariz bir şekilde belli oluyor ve çok rahatsız ediciydi sağ burun deligim tamamlandı kapalıydı yamukluk dolayı tam 7 doktor gezdim ya yapmak istemediler yada para istediler maddi durumum onların istediği fiyatları ödeyecek kadar iyi değildi ve sonunda Nihat beyle tanıştım 4 saatlik bı ameliyattan sonra dümdüz bir burna sahip oldum şuana kadar hiç almadığim nefes alıyorum Allah sizden binkere razı olsun iyi sizi tanıdım güler yüzünüz ve ilginiz için çok çok teşekkürler❤❤❤
fe...z
Bolu A.İ.B.Ü. hastanesinde çalışırken,amaliyatıma giren ve tedavimi yapan,doktorum Nihat Beyi her zaman saygıyla anıyorum. Bu güzel ve kaliteli insana selamlar.
oz...n
cok efendi bir kisilık ve ılgılı ben memnun kaldım kastamonu ıcın bır fırsatt
Nihat Sessiz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nihat Sessiz, Kulak Burun Boğaz.
Nihat Sessiz adresi nerede?Nihat Sessiz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gaziosmanpaşa Mahallesi 209. Sokak No:26 Balıkesir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nihat Sessiz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nihat Sessiz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nihat Sessiz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nihat Sessiz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nihat Sessiz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nihat Sessiz hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Nihat Sessiz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Balıkesir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları
Balıkesir bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kulak Burun Boğaz Doktorları