Herhangi bir hizmet eklenmemiş
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
gö...n
Telefon numarası doğrulandı
Sarı Nokta hastalığımı teşhis eden ve üç ayda bir kontrollarımı yapan Dr.Nilay hanımdır.Ayrıca Katarakt ameliyatlarımı Prof.Dr.Gürsel Yılmaz ve Prof.Dr.Ahmet Akman yaptılar,(Çok memnunum.)Dr.Nilay Hanım da yardımcılarıydı.Kendisini çalışkan, titiz,şefkatli, bilgili,sabırlı,güven veren,hastasını aydınlatan biri olarak tanıdım.Ben kendisini örnek bir doktor olarak değerlendiriyorum.
Nilay Çelebi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilay Çelebi, Göz Hastalıkları.
Nilay Çelebi adresi nerede?Nilay Çelebi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kozağaç Mahallesi Özmen Caddesi No:147 Buca
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilay Çelebi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilay Çelebi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilay Çelebi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilay Çelebi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilay Çelebi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilay Çelebi hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nilay Çelebi hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Buca civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar