de...t
İki doğum yaptım üst üste iki yıl arayla ilk dogumumda aşırı memnun kaldığından ikinciye de tercih ettim zaten ben çok korkak birisiyim yani iğneden bile korkarm ama senle uğraşamam sezeryana alalım falan yapmadı valla ekipte ikisinde de aynıydı bana rağmen ikisinide normal doğum yaptırdi bugüne kadar ilk kez bı gözüm.kapali guvenebilirim diyeceğim tek doktor ama ebe de çok iydi kendilerini çok seviyorum teşekkür ederimbu arada doğum yapalı iki yıl oldu bu görüş vs kısmını ilk kez gördüm yazmadan geçmek istemedim bunu okursa korkaklık kısmında beni kesin hatırlar çünkü hala spiral taktırmaya gidemedim
Nilgün Cemil isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilgün Cemil, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nilgün Cemil adresi nerede?Nilgün Cemil şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fatih Cad.No:175 Sultanbeyli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilgün Cemil isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilgün Cemil online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nilgün Cemil isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilgün Cemil bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilgün Cemil ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilgün Cemil hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Nilgün Cemil hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
İstanbul Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Beşiktaş Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Esenyurt Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Kocaeli Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Bakırköy Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Daha fazla (14)Sultanbeyli bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Sultanbeyli bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları