Uzm.Dr. Nilgün Elmalı Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi'nde görev yapmaktadır.

Pendik Kaynarca Aile Sağlığı Merkezi
Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, Pendik, İstanbul

Aşılama(Immünizasyon)

Bcg Aşısı

Boğmaca Aşısı +32 daha fazla

Difteri Aşısı

Difteri/Tetanoz/Aselüler Boğmaca Aşısı

Diyafram Yöntemi(Doğum Kontrol)

Kaynarca Mahallesi Aydınlı Yolu Caddesi Bahçe Sokak No:24 Pendik/İstanbul, İstanbul

T
Telefon numarası doğrulandı

SEVGİLİ DOKTORUM Ben şu anda hala Ankaradayım sizin bana vermiş olduğunuz ilaçlarımı kullanıyorum vesizin bana önerdiğiniz şeyleri yerine getiriyorum sağlığım sayenizde çök iyiKemere gidinceTSH testini yaptıracağım herşey için teşekkürler

K
Telefon numarası doğrulandı

sn.dr nilgün hn. kaynarca saglık ocağına gelişi ile hasta doktor ilişkileri için iyi örnek teşkil edendir ben böyle bir hekime düştüğüm için kendimi şanslı olarak addediyorum.

Telefon numarası doğrulandı

Nilgün hanımın odasına gittiğinizde güler yüzlü ve neşeli kişiliğinin odasıyla bütünleşmiş olduğunu görüyor, odasına girdiğiniz anda tedavinizin başladığını hissediyorsunuz. Tüm hastalarınız adına, onlara verdiğiniz değer için teşekkürler...

T
Telefon numarası doğrulandı

böyle bir hekime sahip olduğum için çok mutluyum ve gürurluyum kendisine çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim.