20'lik Diş Çekimi
Klinik Bursa Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı)
Diş Dolgusu
Estetik Porselen
Kök Kanal Tedavisi
Lamina Uygulamaları
Pembe Estetik
Tam Diş Protezi
Zirkonyum Porselen Kronlar
s....d
Nilüfer Hanım alanında gayet başarılı hastasıyla ilişkisinde çok profesyonel bir hekim yaklaşık on yıldır kendisinden başka hiçbir diş hekimine tedavi olmadım dolgu kanal yirmilik diş çekimi gibi çeşitli birçok tedavi uyguladı tedavi sırasında ve sonrasında hiçbir sorun yaşamadım. Anlayışlı merhametli eli hafif güvenilir bir hekim kendisinin insanı yatıştıran bir tavrı var bugüne kadarki emekleri için teşekkür ediyorum herkese tavsiye ediyorum.
nl...g
Mükemmel bir doktor, Nilüfer hanıma çok güveniyorum. Branşında uzman, dişi kurtarmak için elinden geleni yapıyor ve en son çare olarak dişi çekiyor. Kaplama, kanal, dolgu yaptırdım ve hepsinden çok memnun kaldım. Her aşamada bilgi vermesi, yaptığı işlemleri anlatması insanı rahatlatıyor. Eli de çok hafif, güler yüzlü. Nilüfer hanım gibi işini sevgiyle yapan doktorlarımızın çoğalmasını ümit ediyorum ...
Hasta
Kanal tedavisi ve yoğun dış çürükleri için gitmiştim gerekli bilgilendirme yapıldı Agri fazla olur diye çok çekiniyordum fakat ağrısız bi islem oldu teşekkürler nilüfer hanım
i̇...m
Başta diştaşı temizleme işlemim yapıldı. İşlem sonrasında Nilüfer Hanım benden film çektirmem için ricada bulundu. Film kontrolü esnasında yıllardır fark etmediğim birkaç dişime dolgu yapılması gerektiğini ve 20 lik dişlerimden birinin sıkıntılı olduğunu belirtti. Gerçekten de şüphelendiği gibi dişlerimde problem olduğu filmde görülüyordu. Sorunumlarımı tespit edip, bununla ilgili ileride yaşayabileceğim sıkıntıları detaylı olarak anlatması, işlemi yaptırmam hususunda çok çabuk ikna olmamı sağladı. 1 hafta sonra 2 adet dolgu operasyonumu çok özenli ve son derece dikkatli bir şekilde tamamladı. Çok memnun kaldım, iyi ki yaptırmışım diyorum.
Hastalarına böylesine yüksek özveride yardımcı olmaya çalışabilen ve sahip olduğu pozitif enerjisini karşısındakine yansıtan, çok nadir bulunabilen hekimlerimizden Nilüfer Hanım’a bir kez daha teşekkür ederim.
g....ö
5 aylık hamileyim,kırılan dişim için Doktorumdan çekim dahil her işlem yapabilirsiniz diye onaylı kağıt almama rağmen çok naif bir şekilde anestezi ve dahili hiçbirşey kullanmadan dişime dokunan sevgili doktorum.Bir insan daha ne ister... Çok teşekkür ederim ve herkese şiddetle tavsiye ederim.
s....e
Kendim de bir hekim olarak annemin kronikleşen diş absesi nedeniyle işinin ehli bir diş hekimi arayışındaydım. Hekim arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittiğimiz Nilüfer hanıma usta elleri, güven veren tutumu, her sorumuzu cevaplayan sabrı ve güleryüzlü için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca klinikteki diğer hekimlerin de işinin ehli olduğunu biliyorum. Ne zaman diş problemimiz olsa çalacağımız kapı orası olacak artık. Bursa'da Klinik Bursa ailesini herkese tavsiye ediyorum.
se...a
Daha önce kanal tedavisi yapılan dişimde oluşan iltihap ve şişlik nedeniyle gittiğim birçok diş hekimi bir hafta uygulanacak antibiyotik tedavisi sonrası çekilmesi gerektiğini söyledi. Antibiyotik alerjim nedeniyle farklı düşünen diş hekimi ararken tanıdığım, tecrübesinin yanı sıra gayret ve sabrı ile dişimi kurtaran Nilüfer Hanıma çok minnettarım.
Verdiği güven sonucu kendimle birlikte eşim ve çocuklarımın tüm muayene ve tedavilerini de gönül rahatlığı ile kendisine yaptırdık. Profesyonelliği, hastayı bilgilendirmesi, elinin hafifliği, randevu saatine riayeti, güleryüzü ve özeni konusunda yapılan tüm yorumlar o kadar doğru ki,
Ayrıca karşılamadan uğurlanmanıza kadar gösterdikleri tüm nezaket için Klinik Bursa çalışanlarına çok teşekkür ediyorum.
h....
Nilüfer Hanım’a diş temizliği ve dolgu için gittim. Hastasını bilgilendirmesi, güleryüzü, acı hissetmemem için gösterdiği özen gerçekten beni çok mutlu etti. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Emeğinize sağlık.
Kanal tedavisi için gittim, zor bir dişti, sabırla uğraştı ve hiç acı hissetirmeden tedaviyi tamamladı. Özenli, tecrübeli ve çok iyi bir doktor. Nilüfer Hanım ve klinik çalışanlarına çok teşekkürler.
Nilüfer Çelik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilüfer Çelik, Diş Hekimi. Size Nilüfer Çelik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Kök Kanal Tedavisi, Zirkonyum Porselen Kronlar, Estetik Porselen, 20'lik Diş Çekimi, Ağız Bakımı(Diş Ve Diş Eti Bakımı), Tam Diş Protezi, Diş Dolgusu, Lamina Uygulamaları, Pembe Estetik.
Nilüfer Çelik adresi nerede?Nilüfer Çelik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Fethiye Mahallesi Sanayi Caddesi No:327/B Nilüfer
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilüfer Çelik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nilüfer Çelik online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nilüfer Çelik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilüfer Çelik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nilüfer Çelik hangi dilleri konuşuyor?Nilüfer Çelik ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilüfer Çelik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilüfer Çelik bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nilüfer Çelik ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nilüfer Çelik hakkında ne düşünüyor?Toplam 52 hasta / danışan, Nilüfer Çelik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nilüfer bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde SGK kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Diş Hekimleri
Nilüfer bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Diş Hekimleri