Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi No:57/4 Kaya Aksoğan Apartmanı, Kağıthane
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
GOOD ENOUGH – HARRIS Bir insan Çiz Testi
Kent EGY Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Gülizar Göl Özel Derin Aile Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Çocuk Değerlendirme Paketi
Ön Görüşme
am....
Tavsiye üzerine hocama başvurdum çocuğum bu sene ilk okula başlayacaktı ama yapabilir mi yapamaz mı konusunda çekincelerim vardı, yağmur hocam bazı değerlendirme testleri yaptı ve birlikte sürece başladık. Çocuğum kendisini çok seviyor, bende memnunum
ke...m
Yağmur hanıma oyun terapisi için gittim, çocuğuma yaklaşımı ve iletişimini çok beğendim, henüz meslekte yeni olmasına rağmen gayet olgun ve bilgili...
s....s
Daha öncesinde Yağmur hanımın çalıştığı danışmanlık merkezinde başka bir hocadan eşim ile aile danışmanlığı alıyorduk. Çocuğumuzuda getirmek istediğinizde bize Yağmur hanıma yönlendirdiler. Sinirli ve agresif bir çocuktu, verilen danışmanlık ile beraber şu an daha normal bir çocuk oldu. Ailecek aldığımız hizmetten memnun kaldık.
a....p
Yağmur hanımla çocuğumun gelişimsel değerlendirmesini yapması için başvurdum sonrasında olması gereken hizmete başladık. Memnun kaldık
ay...e
Yağmur hocam ile ortak bir tanıdık vasıtası ile tanıştık. Çocuğum okula yeni başladı ve sorumlulukları ve sınırlar konusunda sıkıntı yaşıyorduk, Yağmur hocamdan sonra çocuğumun davranışlarında düzelme yaşandı. Karşılıklı iletişimi çok iyiydi kendisinden çok memnun kaldık.
fu...
Yağmur hanıma dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu olan kızım için başvurmuştuk. Kendisinin ilgisi ve kızıma olan yaklaşımı oldukça hoştu. Kendisini tavsiye ederim
m ...
Yağmur hanıma çocuğumun dikkat dağınıklı sorunu üzerine başvurmuştum o kadar ilgiliydi ki kendisi çocuğum da ben de kendisini çok sevdik çok açıklayıcı ve anlayışla yaklaştı çok nazikti kesinlikle tavsiye ederim
Nisa Yağmur Bulut isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nisa Yağmur Bulut, Psikoloji. Size Nisa Yağmur Bulut tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Çocuk Gelişim Testi, Gessell Gelişim Testi, Good Enough Zeka Testi, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Porteus Labirentleri Testi, Oyun Terapisi, Kent EGY Testi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi.
Nisa Yağmur Bulut adresi nerede?Nisa Yağmur Bulut şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Sultan Selim Mahallesi Sultan Selim Caddesi No:57/4 Kaya Aksoğan Apartmanı Kağıthane
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nisa Yağmur Bulut isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nisa Yağmur Bulut uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nisa Yağmur Bulut isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nisa Yağmur Bulut, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nisa Yağmur Bulut isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nisa Yağmur Bulut tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nisa Yağmur Bulut hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nisa Yağmur Bulut hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nisa Yağmur Bulut hangi sigortaları kabul ediyor?Nisa Yağmur Bulut tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.