Nöroloji
Halaskargazi Cad., Etfal Sk. Şişli İstanbul, Şişli • Harita
İstanbul Hamidiye Şişli Etfal Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Ümran Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur Daha fazlaBulgurlu Mahallesi İzzettinbey Sokağı No:3, Üsküdar • Harita
Ümran Tıp Merkezi
Güzelyalı Mah.T.Özal Bulv.Şenbayrak Apt.No:102 Kat:1 D:1 Çukurova, Adana • Harita
Şerife Banu Tamam Muayenehanesi
İstasyon Mahallesi Atatürk Bulvarı No:62, İlkadım • Harita
Özel Büyük Anadolu Hastanesi
Alemdar Cad.Belsa Sok.No:21, Kocaeli • Harita
Konak Tıp Merkezi
Sümerler Mahallesi Harbiye Caddesi Şehit Zeyno Güzelkokar Sokak, Antakya • Harita
Özel Hatay Hastanesi
İzmir • Harita
Doktor Muayenehanesi
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji Daha fazlaKemerkaya Mah. İller Sk. No:27-29, Trabzon • Harita
Trabzon Özel İmperial Hastanesi
Şeker Mah. Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı No:77 38080 Kocasinan / Kayser, Sivas • Harita
Kayseri Şehir Hastanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik • Harita
Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Güzeller, Kavak Cd. No:5, 41400 Gebze/Kocaeli, • Harita
Medical Park Gebze
Feneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul • Harita
Özel Marmara Tıp Merkezi
Kurtuluş Mahallesi Ziyapaşa Bulvarı Işıl Apartmanı No :24, D:No :6 Seyhan/Adana, Seyhan • Harita
Uzm. Dr. Özgür Özkaynak
Kazimiye Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi No:6, Çorlu • Harita
Özel Vega Hastanesi
İzmir • Harita
Doktor Muayenehansi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen, Diş hekimi Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:150, İstanbul • Harita
Diyarbakır • Harita
Doktor Muayenehanesi, • Harita
Gümüşpala Mahallesi İskeçe Caddesi No:64, Avcılar • Harita
Özel Florya Hastanesi
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Halk sağlığı Daha fazlaTülbentli Mahallesi Adnan Menderes Cad. No:58/B, İzmir • Harita
Özel Menemen Yaşam Tıp Merkezi