Prof. Dr.
Numan Ali Aydemir
Kalp Ve Damar Cerrahisi, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahisi
Kadıköy 1 adres
y....t
Numan hocayla hamileliğim de tanıştık Rabbimin bize gönderdiği en büyük şansımızdı.Doğacak oğlum için görüşmüştük o gün bugün hep arkamızda olmuştur ve yaklaşımı ile bizi güclendirmistir. 4 bucuk yıldır iletisim halindeyiz zorda kalmadıkça aramayız ama ne zaman arasak veya yazsak büyük hassasiyetle çok kısa zamanda dönüş yapmıştır bir hastanede karsilabilecek en nadir insanlardandir. Çok başarılı ve bir o kadarda anlayışlı bir doktordur. Rabbim ayağına taş degdirmesin. Böyle doktorlar da umarım çoğalır. O bizim doktorumuz değil de oğlumun biricik numan amcasıdır.
s....a
2014 yılında 4 aylık küçük kızıma ASD ameliyatı yapan muhteşem doktordur.Anne baba olarak bolca stres yaşadığımız o günlerde bize güven vererek doktorluğunun yanında insanlığının da çok iyi olduğunu göstermişti.O zamanlarda çocuklarımdan birinin Ali hocam gibi bir doktor olmasını yürekten istemiştim.Şu an büyük kızım tıp fakültesi öğrencisi,umarım ileride onun da Ali hocam gibi başarılı bir doktor olduğunu görürüm.
ö....t
Tek kapak kalp kapakçığı sorunu ile dünyaya gelen bebeğimizi Van'daki hocamızın tavsiyesi ile Numan Ali Aydemir hocaya ameliyat için götürdük. Henüz 6 ay ve 4350 gram olan oğlumuzu (Muhammed Rumet Tatlı) başarılı bir kalp kapakçığı ameliyatı ile sağlığına kavuşturdu. 1 Mart 2022'de yapılan ameliyatın ardından bebeğimiz maşallah şuan çok sağlıklı. Numan hocamıza ve ekibine ne kadar teşekkür etsem azdır. Kendisine minnet duygularımı belirtecek cümle bulamıyorum. Çok çok sağolasın varolasin Numan Ali Aydemir.
Not: sitede doç. olarak görünüyor ancak kendisi prof. unvanını çoktan almış. Hatta çok daya yüksek unvanlara layık.
dt...y
Oğlumuz aort çıkışında darlık ile dünyaya geldi ve beş günlükken operasyon geçirmek zorundaydı. 2200 gibi düşük doğum ağırlığı vardı. Operasyon riskli, süreç zorlu, komplikasyonlar fazlaydı. Numan Bey ve ekibi başarılı bir operasyon sayesinde bebeğimizi hayata bağladı, kalbindeki darlık onarıldı ve kalp sorunsuz doğan bir bebek kalbi noktasına getirildi. Siyami Ersek pediatrik kardiyoloji doktorları Numan Bey'in önderliğinde hakkı ödenemez işler başarıyor. Sonsuz teşekkürler.
tc....
Değerli saygı değer eli öpülesi hocam kızımın tedavisi mümkün değil dedikleri ağır epistain ameliyatını başarılı bir şekilde yapıp Ayşemin hayata tutunmasına önce allah sonra size ve ekibininize borçluyuz.Sizin hakkınızı ne yapsak ödeyemeyiz.Allahım sizi hiç bir zaman darda ve zorda koymasın daha nice sihirli dokunuşlar yapmayı nasip etsin.Koca yürekli mütevazi hocam saygılarımla....
me...m
Doktorumuza her daim duacıyız 2012 yılında 5 yaşındaki oğlumu ASD ameliyatı yaptı. Herşey için tekrar çok teşekkür ederiz. Rabbim sizin gibi insanların sayısını arttırsın.
ay....
Oğlum hamza efe hıpoplasık sag kalp tanısı ıle sıyamı ersek hastanesıne sevk edıldıgınde 5 gunluktu doktorumuz numan alı bey tarafından 11 gunlukken 2 yasındayken ve 5 yasındayken 3 kez amelıyat edıldı.suan cok ıyı doktorumuz gercekten hem cok basarılı hemde humanıst bır ınsan kendıne ve ekıbıne cok cok tesekkur edıyorum. Herzaman dua edıyorum .kelimelerle anlatmak cok zor bu zorlu surecte boyle bır hekıme denk geldıgım ıcın sukredıyorum.allah ondan razı olsun .boyle insanların sayısı artsın ınsallah .
.....
Benim oğlum 5 günlükken kalp damar tersliğinden21/03/2016da ameliyat oldu Rabbimin izniyle yavrum hayata tutundu yaaa rabbim tüm içtenliğimle numan hocamızın ve ekibinin ne muradı varsa kabul eyle rabbimmmm çok değerli bir insan rabbim sizleri başımızdan eksik etmesin canım yavrumun yaşamasına sebep oldunuz şükürler olsun
en....
oğlum ahmet ilbaş 29.04.2016 cuma günü çok riskli 3. ve son olan ameliyatını gerçekleştiren numan hoca ve ekibine öncelikle şükranlarımı sunuyorum. bunun yanında mütevazi,beyefendi,insani ilişkiler konusunda tavrından dolayı ayrıca tşk ediyorum. yıllardan beri bu ameliyatı bekliyorduk bu ameliyatı başarlı bir şekilde ekip olarak gerçekleştirdi. kendilerine tşk ediyorum. başarılarının devamını diliyorum. iyi ki sizin gibi hocalar ve ekipler var.
ef...n
mükemmel bir insan .mukemmel ve kusursuz işini yapan ,saygılı,dürüst ,örnek insan..oglumuz yakup efe seyhanın kalbini ameliyat etti. milyonlarca teşekkürler. oğlumuz şu anda süper oldu.ona hakkını ödeyemeyiz. Allah muradını versin. kalbimiz seninle..
Numan Ali Aydemir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Numan Ali Aydemir, Kalp Ve Damar Cerrahisi, Çocuk Kalp Ve Damar Cerrahisi.
Numan Ali Aydemir adresi nerede?Numan Ali Aydemir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tıbbıye Cad.No:13 Kadıköy
Adresine gitmek zorunda kalmadan Numan Ali Aydemir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Numan Ali Aydemir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Numan Ali Aydemir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Numan Ali Aydemir bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Numan Ali Aydemir ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Numan Ali Aydemir hakkında ne düşünüyor?Toplam 29 hasta / danışan, Numan Ali Aydemir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul Kalp Ve Damar Cerrahları
Gebze Kalp Ve Damar Cerrahları
Beykoz Kalp Ve Damar Cerrahları
Beylikdüzü Kalp Ve Damar Cerrahları
Sarıyer Kalp Ve Damar Cerrahları
Daha fazla (13)Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları
Kadıköy bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kalp Ve Damar Cerrahları