es...
Konuşma tarzı,üslubu,hastaya yaklaşımı 10 üzerinden 10.Detaylı açıklama yapıyor ve aceleye getirmiyor.Hastayı dinlemesi benim için önemli bir detaydı.Sonunda hastayı dinleyen dermatolog buldum.Kontakt dermatit tanısı koydu.Bu süreci onun sayesinde daha hızlı atlatıyorum.Kendisi gerçekten güven veriyor.Güleryüzlü ve sıcakkanlı birisi.Kendimi yanında hiç rahatsız hissetmedim.2016 dan beri çok cildiyeye gittim ama hiçbiri Nuran hocam kadar iyi değil.
ş.....
Doktorumdan akne tedavisi görmekteyim. Güler yüzü, beni tatmin edecek açıklamalar yapması, ilgisi ve hakimiyeti benim için oldukça önemliydi. Sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum ve herkese tavsiye ediyorum
m....e
Sebum, akne, sivilce ve alerji nedeniyle doktor hanima başvurdum. Güleryüzlü, samimi ve ilgili bir doktor. Açıklamaları ve bilgisiyle endişelerimi giderdi. Hem ilaç hemde altın iğne tedavisine başladık. Kısa bir zaman diliminde güzel ve ışıl ışıl bir cilde sahip olmaya başladım ona teşekkür ederim. Keşke daha önceden tanisaydim. Herkese tavsiye ederim, güvenli ellerdesiniz...
Nuran Hocaya Altın iğne uygulaması için gittim.Kendisi ve yanında çalışanları çok cana yakın,güler yüzlü,her sorduğuma içtenlikle cevap veren,gözlemlediğim kadarı ile tüm hastalarına bu şekilde davranan şahane bir ekip.Kendilerinden çok memnun kaldım.
kaç defa cildiyeye gittimse bu kadar başarılı doktor a raslamadım. Nuran hanım ınİlgisi ve başarılı tedavi uygulamasından dolayı kendisine coook cook teşekkur ediyorum, sağlık, afiyet ve başarılar diliyorum.
le...ğ
doktoruma geçen hafta muayene oldum.Kendisini daha önceden tanımıyorum ama çok iyi ilgilendi.Kendisine teşekkür ediyorum doktorumu kesinlikle yakınlarıma tavsiye ederim.
bu...u
Nuran hanımı Diyarbakır dan tanıyorum .alanında en iyisidir basarılarının devamını diliyorum.ulkemizin böylesine değerli hekimlere ihtiyacı var doğrusu
ar...a
Nuran hanımın uyguladığı tedaviden çok memnunum en çok da hasta ile ilgilenmesi,hastayla diyaloğu ve güler yüzü tedaviye gelen hastaları rahatlatıyor.Doktor olarak açıklayıcı ve yardımcı teşekkürler Nuran hanım.
Nuran Karaca Önat isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuran Karaca Önat, Dermatoloji.
Nuran Karaca Önat adresi nerede?Nuran Karaca Önat şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuran Karaca Önat isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuran Karaca Önat online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuran Karaca Önat isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuran Karaca Önat bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuran Karaca Önat ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuran Karaca Önat hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Nuran Karaca Önat hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Bupa Acıbadem Sağlık Ve Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Dermatologlar
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Dermatologlar