Apgar Skoru
Yenidoğan Takibi
Çocuk Gelişim Testi
Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması)
en...i
Hocamız çocuğumuzla birebir ilgilendi ilgisi alakası çok iyiydi ayrıca yazmış olduğu ilaçlar ve tedavi yöntemi de çocuğumuzu aburcuburdan keserek sağlıklı yaşama kavuşturdu bizim hastalığımız nefroloji birimi idi sağ olsun Hocamız A’dan Z’ye çocuğumuzla ilgilendi sekiz yaşındaki çocuğumla karşısında bir yetişkin gibi konuşarak oğlumuzu motive etti
de...r
Kızım okulda bayılmıştı kardiolojiye gitmiştik onlarda bizi nefrolokiye yönlendirdi ve Nuran hanıma gittik kendisi o bölümde tek olduğu için o kadar yogunki muayeneye girmek için bir gün gidiyor Nuran hanım her hastayla ilk hastasıymış gibi konuşup Güleryüz’üyle herkeze moral veriyor çocuklara kendini özgüveni gelecek şekilde davranıyor ve tanıyı koymaya çalışıyor ben hayatımda böyle bir doktor görmedim allah size emek veren her kezden razı olsun sizin gibi hekimler hep olsun inşallah
.....
Nuran Hoca'mız İstanbul Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanesi'ndedir. Kendisi ile yeni tanıştık ama işini ve hastalarını ciddiyetle sahiplenmiş kelimelerle ifadede zorlanacağım kadar çok güzel bir hekimdir. Ailem ve benim gibi, nice hasta ve yakınlarının da görüşüme katıldığını görüyorum. Çok mutluyum. İnşeAllah Doktor Hanım vesilesi ile kızımız sağlığına kavuşacaktır. Amin. Allah c.c. O'ndan her daim razı olsun. Tüm herkese geçmiş olsun, Allah c.c. Şafii ismi ile şifalar versin. Amin ecmain inşeAllah... Selam ve dua ile...
öz...m
İYİ SONUÇ VERDİ. ÇOK MEMNUN KALDIM. DOKTORUMU YAKINLARIMA DA TAVSİYE EDERİM. MERHABA HOCAM BEN ÖZLEM ADEDE DUYDUM Kİ İSTANBULA GİTMİŞSİNİZ. NE İÇİN GİTTİĞİNİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM VE İNŞALLAH TEMELLİ GİTMEMİŞSİNİZDİR. GİTTİĞİNİZEDE ÇOK ÜZÜLDÜM. NE ZAMAN GELİRSİNİZ DİYEDE MERAK EDİYORUM. BANA CEVAP YAZARSANIZ MEMNUN OLURUM.
öz...m
Allah Nuran hoca'dan razı olsun. Çok yardımcı oldu bu süreçte. Her türlü sorunumla ilgilendi. Gerekli bütün şartları oluşturdu. Bugün saglıgımın iyi olmasında çok büyük katkısı var bir kez daha teşekkürler.
al...t
kızımı bütün özel doktorlara götürdüm ama bir sonuç alamadım sağolsun nuran hanım kızımın deyimiyle de nuran teyzemiz dermanımız oldu.kızım size hayran adı eylül ada özbulut.iyiki varsınız hocam
gü...h
hocam ben hastanız gülşah tanıdınız mı?hep kontrole gelirken sizi görmeye geliyodum duydum ki erzincana gitmişsiniz çok üzüldüm sizi çok seviyorum lütfen benimle iletişim kurun...cvp yazın...
Nuran Küçük isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuran Küçük, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları. Size Nuran Küçük tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Apgar Skoru, Periton Diyalizi, Fototerapi, Hemaferez, Çocuk Gelişim Testi, Esd (Sedimantasyon), X-Ray, Yenidoğan Takibi, Çocuk Immünizasyonu(Aşılanması), Kan Basıncı (Tansiyon) Ölçümü.
Nuran Küçük adresi nerede?Nuran Küçük şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Şemsidenizer Cad.E-5 Karayolu Kartal İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuran Küçük isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuran Küçük online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuran Küçük isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuran Küçük bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuran Küçük ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuran Küçük hakkında ne düşünüyor?Toplam 7 hasta / danışan, Nuran Küçük hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla