Prof. Dr.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları
Çocuk Romatolojisi
İstanbul 1 adres
bi...e
Nuray Hocam çok çok iyi kalpli, güleryüzlü, samimi, sabırlı, anlayışlı,... kısaca iyi ki karşıma çıkmış diyebileceğim bir hekimdir. Hastalarıyla Candan ilgileniyor. Anne baba olarak bize de yeterli bilgileri verdi. Oğlumuza Kawasaki hastalığı teşhisi konuldu. Gerekli tedaviyi başladık ama bir türlü eklem ağrıları, şişmeleri, sıvı toplanmaları geçmiyordu. Üç aydır onun takibindeyiz. İçimiz rahat, huzurlu. Çok ilgili bir hekim. Onun sayesinde oğlumuz çok daha iyi. Rahatça koşuyor bile. İnşallah zamanla çok daha iyi olacak. Bursa'dan bulunduğu hastaneye gidip geliyoruz. Çok çok teşekkürler hocam. ( Efruz'un annesi)
mi...r
MERHABALAR BEN ELİZ BERNA ÖZBEY'İN BABASI CEMAL.KIZIM 22 AYLIK 3 AYDIR GEZMEDİĞİM HASTANE KALMADI,ALLAH NURAY HANIMDAN RAZI OLSUN DÜŞÜNÜYORUM DA DÜNYADA HALA BÖYLE İYİ İNSAN KALMIŞMI,GÜLERYÜZLÜ, SABIRLI.ALLLAH RAZI OLSUN KIZIMA DOĞRU TEŞHİS KOYDU.ÇOK TEŞEKKÜRLER HOCAM,İYİKİ VARSINIZ
re...5
deyerli hocam betül çelik.in babası muhsin çelik şükür ki sizin gibi deyerli birini tanımış oldum siz bana yeniden yaşama sevinci verdiniz şükür betül sizin tedavinizden sonra her geçen gün daha iyiye gidiyor evel allah sonda sizin sayenizde bu hastalıktan betül kurtaracak sonsuz sayğılarımı sunar başarılar dilerim
mi...r
kendisi cok iyi hastalarına karşı mükemmel ilgi ve alakalı bir insan kendisinden gercekten allah razı olsun
mi...r
doktor hanım işinin ehli bir doktor allah razı olsun iki yıl önce kızımı tedavi etti ve kızım dahil bütün hastalarıyla yakından ilgilenen bir hanım doktor tekrar kendisine buradan şükranlarımı sunuyorum kendisine meslek hayatında başarılar diliyorum
mi...r
sayın dr nuray hanım çok iyi bir doktor işinin ehli ve hastalarını seven onları gereken ilgi alakayı gösteren doktorlardan biri allah razı olsun.
Nuray Aktay Ayaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Aktay Ayaz, Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları, Çocuk Romatolojisi.
Nuray Aktay Ayaz adresi nerede?Nuray Aktay Ayaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Topkapı, Turgut Özal Millet Cd, İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Aktay Ayaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Aktay Ayaz online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuray Aktay Ayaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Aktay Ayaz bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuray Aktay Ayaz ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuray Aktay Ayaz hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Nuray Aktay Ayaz hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde SGK kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Generali Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla
İstanbul bölgesinde Zurich Sigorta kabul eden Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Doktorla