Baklofen Pompası Tedavisi
Fonksiyonel Hemisferektomi
Girişimsel Ağrı Tedavisi
Homeopati
Özel Ümit Hastanesi
Manyetik Alan Tedavisi (Magnetoterapi)
MRI Değerlendirme
Nöralterapi
Otizm Görüntüleme Ve Tanısı
Poligrafi
.....
Aylardır baş dönmesi şikayetiyle bir çok doktorla tanışma fırsatım oldu ilaç içmekten midem perişan oldu.Nuray hocam ilacı kesip,manevralarla bana yardımcı olmaya çalıştı.Naif ve dürüst bir insan iyiki tanımışım sizi herşey gönlünüzce Olsun.Hale :)
me...e
ben nuray hanımla annemi acile götürünce tesadüfi tanıştım,ondan önce 10 gün boyunca acil acil ve nöroloji polikliklerinde epey boşa vakit geçirmişiz.2 kez tomografi 1 kez mr çekilmişti kimse doğru dürüst bir şey anlatmamıştı .doktor hanım 2gün yatırarak tedavi etti annem şu an çok iyi . çok ilgili ve dürüst bir doktor bence .
me...k
basagrısı sıkayetiyle gittim yanlıs teşhis sonucu gereksis ilaclar kulandım emarına vede teşhisine aslaguvenmem pisokolijikolarak etkilendim calıştıgı hastaneyede guvenim kalmadi
le...d
Başımdaki bir uyuşma vardı. Bazen basınç hissi bazen bir soğuk su akıyor gibi garip oluşumlar mevcuttu başımın bir bölgesinde. Yaptığı testler ile doğru teşhis koydu ve sorunumu %90 oranında çözdü tekrar kontrol için gittiğimde zamanla %100 e ulaşacağıma eminim. İşin özü şudur çok doktora anlattım dikkate bile almadılar sadece mr ile sorun yok diyerek yolladılar ama sorun hep ordaydı. Nuray Doktorum doğru anladı doğru testleri yaptı mr'ın yanında. Tabi buda sizi doğru dürüst dinlediği için ve doğru soru cevaplarla oldu. malesef şimdiki çoğu doktor performans sevdası peşinde koştuğundan bunları yakalayamıyor hadi hadi ile iş yürüttüklerini sanıyorlar sadece. Tamamen duygusal yani ($$$) anlayan anladı. Bizler çoğu zaman doktor doktor çare aramayı bu yüzden yaşıyoruz. Allah razı olsun doktorum insanlara insana yakışır değeri vererek 5 dk dinlediğiniz için. En büyük insan sizsiniz benim gözümde.
ha...n
kendim öğretmenim, yaklaşık on yıldan beri huzursuz baçak senduromu ile depeleşmekteydim. taki nuray hanımla tanışana kadar, gittiğim bir kaç nöroloji doktoruna derdimi anlatmaya çalıştım fakat başaramadım.( malum, bilen bilir bu hastalığın tarifi zor) nuray hanıma muayene için gittiğimde sıkıntımı anlatmaya başladığımda kendisinin beni anladığını gördüğüm zaman yemin ederim o kadar bunalmışım ki bu hastalıktan, beni anlayan bir doktor bulduğum için boynuna sarılasım geldi.kendisi benim hastalığımı anlatan sorular sorduktan sonra bana ilaç ve tavsiyelerde bulundu. şu anda okadar rahat ve huzurlu uyuyorumki anlatamam. allah senden bin kere razı olsun nuray hocam....size Allah sağlıçakla bol uzun ömürler versin.
Nuray Can Uluğ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Can Uluğ, Nöroloji. Size Nuray Can Uluğ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Baklofen Pompası Tedavisi, Bilgisayarlı Tomografi Taraması(Bt), Derin Beyin Stimülasyonu, EEG (Elektroensefalografi), Ekstratemporal Kortikal Rezeksiyon, Elektromiyografi, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Epidural Steroid Enjeksiyonu, Epilepsi Tedavisi, Epilepsi Testi.
Nuray Can Uluğ adresi nerede?Nuray Can Uluğ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Batıkent Mah. Gerekli Sok.No:13 Tepebaşı
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Can Uluğ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Can Uluğ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Nuray Can Uluğ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nuray Can Uluğ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Nuray Can Uluğ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Can Uluğ tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nuray Can Uluğ hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Nuray Can Uluğ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 4.5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Nuray Can Uluğ hangi sigortaları kabul ediyor?Nuray Can Uluğ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, Generali Sigorta, Eureko Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
Tepebaşı bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Şekerbank T.A.Ş. Personeli Sosyal Sigorta Sandığı Vakfı kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Fiba Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Ace European Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Compugroup Medical Bilgi Sistemleri A.Ş. (CGM ) kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Dubai Starr Sigorta kabul eden Nörologlar
Tepebaşı bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Nörologlar