h....u
Devletimin hastanesi var çok şükür gider rutin kontrolümü yaptırırım dedim. 19 haftalık hamile olduğum için tabii bazı sikayetlerimde vardı. Nuray Mutlu Yıldız isimli doktordan randevu aldım. Öncelikle randevu saatine geç kaldı. İçeri girdiğimde asla yüzüme bakmadan konuştu. Ayrıntılı ultrasona gönderdi. Tekrar dönüp geldim çocuk iyi gidebilirsin dedi. İlgi kesinlikle yoktu. Konuşmama izin verilmedi. Ki tavırları insanı küçümser şekildeydi. Bu duruma el atılması bence önemli. Çünkü ben Türkiye Cumhuriyeti nin vatandaşıyım ve benim devletimin Hastanesi'nde bana böyle davranılması yakışıkalmaz.
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
me...e
Tamamen sezeryan yanlisi bir dr. Bos yere sezeryan oldum gunun gecti diyerek tatile gittigi icin 39+3te.. simdi normal dogum arastiriyorum gereksiz sezeryanimin ustune..
Bu doktor/uzman mısınız? Bu görüşe cevap verin! Şimdi kayıt olun
Nuray Mutlu Yıldız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nuray Mutlu Yıldız, Kadın Hastalıkları Ve Doğum.
Nuray Mutlu Yıldız adresi nerede?Nuray Mutlu Yıldız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Yazır Mevkii Toki Konutları Selçuklu
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nuray Mutlu Yıldız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Nuray Mutlu Yıldız online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Nuray Mutlu Yıldız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nuray Mutlu Yıldız bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Nuray Mutlu Yıldız ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Nuray Mutlu Yıldız hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Nuray Mutlu Yıldız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 1 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selçuklu bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ankara Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Türk Nippon Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ray Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Halk Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ethica Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ziraat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde SGK kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde HDI Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları
Selçuklu bölgesinde Sompo Sigorta kabul eden Kadın Hastalıkları Ve Doğum Uzmanları